ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Σύλληψη για ναρκωτικά στο Ηράκλειο!

Γρ. Μ.Μ.Ε και ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ

7:32 μ.μ.
Για κατοχή ναρκωτικών ουσιών  και κατοχή και χρήση πλαστού εγγράφου συνελήφθη, 34χρονος αλλοδαπός, πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας – Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου που διενεργήθηκε στο λιμάνι του Ηρακλείου κατά την αποβίβαση επιβατών από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, προερχόμενο από λιμένα Πειραιά, βρέθηκαν εντός του σάκου χειρός του ανωτέρωΑ ) τρεις (03) συσκευασίες ακατέργαστης ινδικής κάνναβης συνολικού μικτού βάρους τριών (03) κιλών και εκατόν είκοσι δύο (122) γραμμαρίων και Β) δύο (02) συσκευασίες κοκαΐνης συνολικού μικτού βάρους πενήντα οκτώ (58) γραμμαρίων και ενός (01) δέκατου.
Στη συνέχεια ο 34χρονος επέδειξε πλαστό ειδικό δελτίο ταυτότητος ομογενούς , το οποίο χρησιμοποίησε για να εκδώσει ακτοπλοϊκό εισιτήριο από λιμένα Πειραιά, ενώ κατά την έρευνα των στοιχείων του διαπιστώθηκε ότι υπάρχει εις βάρος του μέτρο άρνησης εισόδου του σε έδαφος SCHENGEN.
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικής ουσίας καθώς και το πλαστό έγγραφο.