ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Διαμαρτυρία ενστόλων στην Κέρκυρα!


ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
ΝΟΜΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΒΟΡΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΏΝ ΠΥΡΌΣΒΕΣΗΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
 


ΕΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 Κέρκυρα, 15 Μαΐου 2017
Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι, να μη λείψει κανείς ! ! !

Καλούμε τους συναδέλφους μας στην ενέργεια και στην αποστρατεία, με τις οικογένειές τους, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να στείλουμε ηχηρό μήνυμααπό την Κέρκυρα, συμβάλλοντας στην επιτυχή διοργάνωση της διαμαρτυρίας μας, που αποσκοπεί στην αποτροπή των απεχθών μέτρων της Κυβέρνησης.
ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!!!
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!

   Καλείστε όλοι να συμμετάσχετε στην ένστολη πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στα καταστροφικά μέτρα των νέων περικοπών που οδηγούν στην εξαθλίωση των ένστολων.

Συγκέντρωση τηνΤετάρτη 17 Μαΐου 2017
στην Κέρκυρα έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο  –  (ώρα 09:30).

   Καλούμε την Κυβέρνηση να αποσύρει τις ρυθμίσεις που αφορούν το σχέδιο νόμου με τίτλο: «Συνταξιοδοτικές διατάξεις Δημοσίου και τροποποίηση διατάξεων του ν. 4387/2016, μέτρα εφαρμογής των δημοσιονομικών στόχων και μεταρρυθμίσεων, μέτρα κοινωνικής στήριξης και εργασιακές ρυθμίσεις, Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2018-2021 και λοιπές διατάξεις» που εμπεριέχεικαι το νέο ειδικό μισθολόγιο των υπηρετούντων στα Σώματα Ασφαλείας και στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Το συνδικαλιστικό μας κίνημα συνεχίζει τον αγώνα του για να μην περάσουν οι ισοπεδωτικές ρυθμίσεις από εξωθεσμικά κέντρα στο όνομα της διάσωσης της ελληνικής οικονομίας.
   Η Κυβέρνηση επιχειρεί να θεσμοθετήσει νέες περικοπές στο όνομα της διάσωσης της οικονομίας, παραβλέποντας το γεγονός ότι με τις αποφάσεις της αφήνει πίσω της εξαθλιωμένους ανθρώπους και διαλυμένες Υπηρεσίες.
   Αυτή η ωμή πραγματικότητα, την οποία όλοι βιώνουμε καθημερινά όλο και πιο δυσάρεστα, δεν μπορεί να κρυφτεί με κανένα επικοινωνιακό παιγνίδι.
   Εμείς βιώνουμε την κρίση, που άλλοι δημιούργησαν. Δεν πρέπει να μείνουμε με τα χέρια σταυρωμένα, οφείλουμε να αντιδράσουμε.

Κανένας εφησυχασμός δεν δικαιολογείται.
ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΔΙΕΘΕΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ
ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ !!!

Οι Πρόεδροι – Γεν. Γραμ.

Ε.Α.Υ.Ν.Κ. Ε.Α.Ε.Α.Ι.Ν.  Ε.Υ.Π.Σ.Ν.Κ.   Ε.Π.Λ.Σ.Β.Δ.Ε.   Σ.Π.Π.Δ.Ν.Κ.Ε. Α.

ΜΠΟΖΙΚΗΣ Ν.  ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ Μ.ΜΑΖΗΣ Γ.ΜΠΑΤΣΟΜΙΤΗΣ Ε.      ΑΝΘΗΣ Γ.    ΧΑΧΑΜΙΔΗΣ Χ.