ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

aima 4http://keratsini-drapetsona.gr           αναδημοσίευση

Μεγάλη είναι από νωρίς το πρωί η προσέλευση των εργαζομένων του Δήμου και των πολιτών στην ημέρα ανοιχτής εθελοντικής αιμοδοσίας που διοργανώνει ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας και ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου, προσφέροντας με το αίμα τους ζωή και ελπίδα σε όλους. Η αιμοδοσία πραγματοποιείται από την κινητή μονάδα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αττικόν.
Η προσέλευση στην  αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο, όπου πραγματοποιείται η εθελοντική αιμοδοσία, είναι μαζική, ενώ μέχρι και το μεσημέρι που ολοκληρώνεται η δράση αναμένεται να δώσουν εθελοντικά αίμα δεκάδες εργαζόμενοι και πολίτες. Με την πολύτιμη προσφορά τους, οι αιμοδότες συμβάλλουν στην εκπλήρωση του στόχου για μια  Δημοτική Τράπεζα Αίματος, η οποία είναι διαθέσιμη σε όσους την έχουν πραγματικά ανάγκη.
Πρόκειται, όπως υπογράμμισαν στο site του Δήμου οι υπεύθυνοι της δράσης, για «προσπάθεια που πραγματοποιείται δύο φορές το χρόνο εδώ και περίπου δύο δεκαετίες από τον Σύλλογο Εργαζομένων και το Δήμο». Παράλληλα τόνισαν ότι «η Τράπεζα Αίματος χρειάζεται επιπλέον υποστήριξη και ενίσχυση», ενώ εξήραν την υποστήριξη του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αττικόν.
aima 3
aima 2
Τη σημασία που έχει η αιμοδοσία υπογράμμισαν στο site μας οι εθελοντές αιμοδότες, οι οποίοι τόνισαν ότι «πρόκειται για ανεκτίμητη προσφορά στον συνάνθρωπό μας». Ταυτόχρονα σημείωσαν ότι με την κίνηση αυτής αλληλεγγύης, δίνουν "στην πραγματικότητα ζωή" και κάλεσαν όλους τους δημότες Κερατσινίου και Δραπετσώνας να πράξουν το ίδιο.