ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΕΑΛ.Σ, κ. ΣΠΥΡΟ ΠΑΣΣΑΚΟ!

Με αφορμή την τελετή εγκαινίων για την μετεγκατάσταση του Κέντρου Ελέγχου Θαλάσσιας Κυκλοφορίας (VTS) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά στον Πύργο (11ο όροφο) του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής εύχομαι στην Υποπλοίαρχο Λ.Σ. ΝΙΡΓΙΑΝΑΚΗ Α. Διοικητή του ΚΛΠ/VTS αλλά και στους Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς που στελεχώνουν την Υπηρεσία , καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους .
Η απόφαση της Στρατιωτικής και Πολιτικής Ηγεσίας να αναβαθμίσουν το ΚΛΠ/VTS με την μετεγκατάστασή του σε έναν νέο, αξιοπρεπή χώρο, επιβεβαιώνει το αξιόμαχο της Υπηρεσίας σας, το επιτυχές μέχρι σήμερα έργο του VTS αλλά και την σπουδαιότητα της προσφοράς τους .

Είμαι σίγουρος ότι έως την ολοκλήρωση της αναβάθμισης όλων των μέσων που χρησιμοποιεί το ΚΛΠ/VTS, η αφοσίωση, η εμπειρία, ο επαγγελματισμός και η άρτια εκπαίδευση των στελεχών του σε συνδυασμό με την αδιαμφισβήτητη στήριξη του Κεντρικού Λιμενάρχη Πειραιά Υποναυάρχου ΛΣ ΛΕΟΝΤΑΡΑ Κων., ως άμεσα Προϊσταμένου, θα αποτελέσουν εχέγγυα της διατήρησης σε υψηλό επίπεδο της αποστολής του VTS, προκειμένου να παρέχει σε 24ωρη βάση ουσιαστική συνδρομή , στους τομείς της προστασίας της ανθρώπινης ζωής στη θάλασσα, της ασφάλειας ναυσιπλοΐας- στην κυκλοφορία των πλοίων, της προστασίας του θαλασσίου περιβάλλοντος, της έρευνας και διάσωσης και τις θαλάσσιες μεταφορές γενικότερα
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ
ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπ.