ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Η ΠΕΝΕΝ καταδικάζει την επίθεση των ΗΠΑ στην Συρία!

                                    53                                                                                    7/4/2017
ΠΕΝΕΝ
Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ καταδικάζει την επιθετική και ιμπεριαλιστική επίθεση των ΗΠΑ στην Συρία. Πρόκειται για μια απρόκλητη επίθεση σε μια ανεξάρτητη χώρα με το πρόσχημα της χρήσης χημικών όπλων από το καθεστώς του Άσαντ.

Η νέα επιθετικότητα των ΗΠΑ που έρχεται ως συνέχε
ια των ενδοϊμπεριαλιστικών ανταγωνισμών που αναπτύσσονται στην ευρύτερη περιοχή συνιστά μια επικίνδυνη εξέλιξη που εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους για την ειρήνη σε αυτή την περιοχή η οποία τα τελευταία χρόνια αποτελεί πεδίο οξύτατων ανταγωνισμών με θύματα τους λαούς.
Τα οικονομικά και γεωστρατηγικά συμφέροντα των ιμπεριαλιστών βρίσκονται πίσω από αυτήν την επίθεση που εξελίσσεται στην περιοχή κι όχι ο πόνος και η ευαισθησία για τους άμαχους.
Οι παραπάνω εξελίξεις σηματοδοτούν μια παραπέρα πιο επικίνδυνη κλιμάκωση αυτών των ανταγωνισμών και αντικειμενικά εκθέτουν και την χώρα μας σε κινδύνους από μια γενικότερη πολεμική ανάφλεξη στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Βορείου Αφρικής.
Καλούμε την κυβέρνηση που έχει παραχωρήσει την Βάση της Σούδας και η οποία έχει μετατραπεί σε πολεμικό ορμητήριο των ΗΠΑ να προχωρήσει άμεσα στο κλείσιμό της και να απεμπλακεί η χώρα μας από τα τυχοδιωκτικά ιμπεριαλιστικά σχέδια.

Με εντολή Διοίκησης
           Ο Πρόεδρος                               Ο Γενικός Γραμματέας
Νταλακογεώργος Αντώνης                      Κροκίδης Νίκος

Υ.Γ.: Σημειώνεται ότι το Αμερικανικό πολεμικό πλοίο «USS PORTER” ήταν ελλιμενισμένο στην βάση της Σούδας στα τέλη του Μάρτη και είναι ένα από δύο πολεμικά πλοία των ΗΠΑ που εξαπέλυσαν την επίθεση με τους πυραύλους εναντίον της Συρίας.