ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΛΣ ΝΔΕ...

pros peiratikoi@yahoo.gr 
 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Από τους  Χαράλαμπο Πλαστουργό, Θωμά Τσιονάκα και Ευάγγελο  Αγγελή  
        Συναδέλφισες, συνάδελφοι
Σε σχέση με την από 22-3-2017 «Ανακοίνωση» την οποία υπογράφουν οι κ. Οικονομόπουλος Νικόλαος και Κωστάκης Μιχαήλ (επισυνάπτεται) προς  αποκατάσταση της αλήθειας σας ενημερώνουμε για τα εξής:

Α) Δεν ήταν «επιθυμία μας» η προσφυγή στην δικαιοσύνη αλλά απόρροια των αντικαταστατικών ενεργειών των κ. Φραγκούλη Ιωάννη,Κριλή Σταύρου, Οικονομόπουλου Νικολάου και Κωστάκη Μιχαήλ, που επιβεβαιώνουν ότι υπήρχε από την μεριά τους μεθόδευση για επίσπευση της εκλογικής διαδικασίας, γνωρίζοντας την κωλυσιεργία της δικαιοσύνης στα προσωρινά ασφαλιστικά. Μένει να μας ενημερώσουν μεταξύ των άλλων ποιος από όλους τους δικηγόρους τους ήταν ο νομικός σύμβουλος της Ένωσης με ποια απόφαση, πότε πάρθηκε και από ποιούς;
Επίσης, συνέχεια των όσων ψευδώς αναφέρουν, οι αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων ΔΕΝ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ στις 16 και 23 Νοεμβρίου αλλά στις  23 Σεπτεμβρίου 2016 (με αριθμό κατάθεσης 816/23-9-2016) και στις 04 Οκτωβρίου 2016 (με αριθμό κατάθεσης 885/04-10-2016). Ταερωτήματα βέβαια που τίθεται εδώ είναι: ποιος εκπροσωπούσε τότε το Σωματείο, αφού δεν είχαν γίνει ακόμη εκλογές, και ποιοςπήρε την απόφασηγια τα υπέρογκα έξοδα κύριε Βήτα Θεόδωρε;
Β) Οι εκλογές του Οκτωβρίου έγιναν κατά παράβαση του Καταστατικού (αφού δεν προβλέπει «πρόωρες εκλογές») επομένως οι θέσεις σας είναι «εικονικές …» μέχρι την έκδοση της δικαστικής απόφασης που ακόμα περιμένουμε.
Γ) Δεν στρεβλώσαμε καμιά απόφαση του Δ.Σ, γιατί απλά, δεν τις γνωρίζουμε αφού δεν τις έχουν ανακοινώσει.Έχουμε όμωςγραπτό μήνυμα, το οποίο είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου  από τις 27 Φεβρουαρίου 2017 όπου ο Ταμίας της Ένωσης  Φραγκούλης Ιωάννης,  μας ενημέρωσε ότι: (ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ)                    «… Μπάμπη με ενημέρωσε ο Κωστάκης ότι έχει παρθεί απόφαση ΔΣ ότι όσοι έχων κινηθεί δικαστικά εναντίον της Ένωσης δεν θα έχουν δικαίωμα στα προνόμια της Ένωσης …».
Αν ο κ. Φραγκούλης, που είναι εκπρόσωπος στην ΠΟΕΠΛΣ,  μέλος του Δ.Σ και Ταμίας  στο Σωματείο,δεν ξέρει τι αποφάσειςπαίρνει το Δ.Σ που τιςυπογράφει, και αν δεν έγραψε τα παραπάνω περιμένουμε να το διαψεύσει. Περιμένουμε όμως και τους κ. Οικονομόπουλο Νικόλαο και Κωστάκη Μιχαήλ να μας ενημερώσουν, γιατί δεν ανακοίνωσαν την απόφαση του Δ.Σ για την μη πρόσβαση στα προνόμια της ένωσης, όσων έχουν κινηθεί δικαστικά εναντίον της Ένωσης,  σε ποια προνόμια,και που το λέει αυτό το καταστατικό.                                             
Δ) Τέλος κάτι το οποίο προφανώς δεν έγινε αντιληπτό με το προηγούμενο έγγραφο  μας από τους κ. Οικονομόπουλο Νικόλαο και Κωστάκη Μιχαήλ. Το έγγραφο μας, είχε σκοπό, να ενημερωθούν όλα τα μέλη της Ένωσης για όσα έχουν συμβεί, αλλά ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ.
Εμείς ασκήσαμε νόμιμο δικαίωμά μας, κατόπιν συλλογικής απόφασης και επωμιστήκαμε και τις σχετικές υποχρεώσεις μας.                                            ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΑΛΑΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ «ΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ» ΟΠΩΣ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟ 14/03/17 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ.
 Τέλος η δήλωση τους ότι «… ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ …» θα ήταν κατανοητή και εύλογη αν οι ερωτήσεις και οι απορίες μας σχετίζονταν με τη διαχείριση προσωπικών τους ζητημάτων.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ όλοι εμείς ως μέλη της Ένωσης να μάθουμε αυτό που επιμελώς αποφεύγουν να απαντήσουν.
ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΕΔΩΣΑΝ  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕ  ΜΙΑ  ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ   3000€   3500€   4000€  Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

Δηλώνουμε «παρόντες» για άλλη μια φορά  
Χαράλαμπος Πλαστουργός, Θωμάς Τσιονάκας και Ευάγγελος  Αγγελής