ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τρίτη 25 Απριλίου 2017

ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ: ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ!

         
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε σημερινή συνεδρίαση της Ε.Ε της ΠΝΟ για την Εργατική Πρωτομαγιά αποφασίστηκε 24ωρη Πανελλαδική Απεργία από 00:01 έως 24:00, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων.

131 χρόνια μετά από την ματωμένη εργατική πρωτομαγιά του Σικάγο και των άλλων αγώνων της εργατικής τάξης, συνεχίζουμε με αγωνιστική αισιοδοξία στο δρόμο της ταξικής πάλης, να γίνει πράξη η ιστορική αποστολή της εργατικής τάξης, να σπάσουμε τα δεσμά της καπιταλιστικής βαρβαρότητας, με την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο, για μια κοινωνία που θα υπηρετεί τις σύγχρονες ανάγκες μας.
Καλούμε τους ναυτεργάτες, του συνταξιούχους, τους σπουδαστές, να συμμετέχουν την Τετάρτη 26 Απρίλη στις 10:30 στα γραφεία της ΠΕΜΕΝ, στην  οργανωτική σύσκεψη – εκδήλωση για την εργατική πρωτομαγιά.
Συνεχίζουμε τις εξορμήσεις – παρεμβάσεις στα πλοία, στην Ακτή Μιαούλη, Οίκο Ναύτη, ΚΕΣΕΝ, ΑΕΝ, για την προετοιμασία της απεργίας την 1η Μάη, προετοιμάζουμε τη συγκρότηση των απεργιακών κλιμάκιων, συμμετέχουμε στις απεργιακές συγκεντρώσεις των δυνάμεων του ΠΑΜΕ, στον Πειραιά στις 10:30 στη πλατεία Καραϊσκάκη.
Ανεξάρτητα πότε θα αποφασίσει η κυβέρνηση να νομοθετήσει τα νέα αντιλαϊκά μέτρα, προετοιμάζουμε νέους απεργιακούς αγώνες.
Για τους ναυτεργάτες, τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, αποτελεί μονόδρομο η συνέχιση της οργάνωσης, του αγώνα, για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας με βάση τις σύγχρονες ανάγκες.

ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΣ Ε.Ν. «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ»
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΓΕΙΡΩΝ Ε.Ν

24 Απρίλη 2017