ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Δεύτερος αγνοούμενος ναυτικός μέσα σε λίγες ώρες...

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ- ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

fortigo-ploio.jpg

Φορτηγό-πλοίο φωτό αρχείου | ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ-Β.ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ
Σε λιγότερο από 24 ώρες ένας δεύτερος ναυτικός, μέλος πληρώματος φορτηγού πλοίου, αγνοείται και αναζητείται. Μετά την εξαφάνιση του 29χρονου λιπαντή, από τη Συρία, μέλος του πληρώματος του φορτηγού πλοίου ''NEW ISLAND'', σημαίας Μάλτας, την Παρασκευή, και ενώ αυτό έπλεε ανάμεσα στην Ιο και στη Θήρα, το μεσημέρι του Σαββάτου ο πλοίαρχος άλλου φορτηγού πλοίου, σημαίας Μάλτας, ενημέρωσε το Θάλαμο Επιχειρήσεων του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος ότι αγνοείται ένας 22χρονος ναυτικός μέλος του πληρώματος.

Όπως δήλωσε τον 22χρονο τον είδαν για τελευταία φορά περίπου στη 1 το βράδυ της Παρασκευής προς Σάββατο και ενώ στις 8 το πρωί περίμεναν για να αναλάβει υπηρεσία δεν εμφανίστηκε. Τον αναζήτησαν μέσα στο πλοίο χωρίς αποτέλεσμα και περίπου στη 1 το μεσημέρι ενημερώθηκε ο Θάλαμος Επιχειρήσεων.
Άμεσα ξεκίνησαν οι έρευνες από πλωτά του Λιμενικού Σώματος, ελικόπτερο Super Puma και αρκετά παραπλέοντα πλοία προς εντοπισμό του σε μια αρκετά μεγάλη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα νότια της Ρόδου και Δυτικά της Τήλου, με αρνητικά αποτελέσματα μέχρι στιγμής.
Το πλοίο είναι κενό φορτίου, έχει 19 αλλοδαπούς ναυτικούς πλήρωμα και πήγαινε από το Ισραήλ στη Βουλγαρία.