ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τρίτη 11 Απριλίου 2017

ΠΕΜΕΝ-ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ -ΠΕΕΜΑΓΕΝ:Καταθέσαμε στην ΕΕ της ΠΝΟ την θέση να πάμε σε απεργιακή κινητοποίηση όπου και αποδέχτηκαν!

ΠΕΜΕΝ                  ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ                 ΠΕΕΜΑΓΕΝ     

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πειραιάς 11 Απρίλη 2017

Ο Πρόεδρος και  μέλη του ΔΣ του ΝΑΤ πρόβαλαν την ανάγκη κοινής γραμμής στην προγραμματισμένη συνάντηση με το υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Πετρόπουλο, για την εφαρμογή του νόμου λαιμητόμου 4387/2016.
Μετά από απαίτηση για σύγκληση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΝΟ των ναυτεργατικών σωματείων ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ – ΠΕΕΜΑΓΕΝ, συνεδρίασε σήμερα η ΕΕ της ΠΝΟ. 
Η θέση των ναυτεργατικών σωματείων ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ – ΠΕΕΜΑΓΕΝ είναι ότι δεν εκπροσωπεί το ΔΣ του ΝΑΤ τις θέσεις και τα αιτήματα των ναυτεργατών, γιατί το ΔΣ του ΝΑΤ αποτελείται από διορισμένους εκπροσώπους της εκάστοτε κυβέρνησης, τις ενώσεις των εφοπλιστών και τους εκπρόσωπους των ναυτεργατών.
Με κράτος και εργοδοσία (εφοπλιστές) μας χωρίζει χάσμα αγεφύρωτο – ταξικό.
Τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ – ΠΕΕΜΑΓΕΝ δεν απεμπολούμε τα δικαιώματα των ναυτεργατών και δεν μπορεί να μας εκπροσωπεί η πλειοψηφία του ΔΣ του ΝΑΤ.
Καλούμε για μια ακόμα φορά την πλειοψηφία της ΠΝΟ να σταματήσει να πατάει σε δύο βάρκες και να εγκαταλείψει την πολιτική του κοινωνικού εταιρισμού θυσιάζοντας τα ενα
πομείναντα δικαιώματα των ναυτεργατών και των συνταξιούχων.
Καταθέσαμε στην ΕΕ της ΠΝΟ την θέση να πάμε σε απεργιακή κινητοποίηση όπου και αποδέχτηκαν.
Καλούμε τους ναυτεργάτες σε οργάνωση και αγώνα ενάντια σε αυτή την πολιτική που στο όνομα της ανταγωνιστικότητας και της κερδοφορίας του κεφαλαίου ισοπεδώνει ως οδοστρωτήρας το σύνολο των δικαιωμάτων μας. 

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΣ Ε.Ν.  «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ»
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΓΕΙΡΩΝ Ε.Ν