ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τρίτη 25 Απριλίου 2017

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΕΜΕ «ΟΧΙ» ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ



Η ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Την Τετάρτη 26 Απριλίου συνεχίζονται οι πλειστηριασμοί με πρώτες κατοικίες να «βγαίνουν στο σφυρί» ακόμη και για ευτελείς οφειλές!
Την ίδια στιγμή, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ προετοιμάζει, με τη στήριξη του συνόλου των μνημονιακών κομμάτων της Βουλής, ένα νέο σύστημα διεξαγωγής ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Οι σχετικές νομοθετικές αλλαγές θα τεθούν προς ψήφιση στο κοινοβούλιο μέσα στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και το σύστημα διεξαγωγής ηλεκτρονικών πλειστηριασμών προγραμματίζεται να ξεκινήσει από τον προσεχή Σεπτέμβριο.
Βασικό στόχο της κυβέρνησης, των παλιομνημονιακών κομμάτων και των «εταίρων» - δανειστών αποτελεί η υλοποίηση και εφαρμογή των εξοντωτικών για την πλειονότητα του λαού μέτρων και η παροχή της δυνατότητας σε τράπεζες και funds - «κοράκια» να υφαρπάξουν ό,τι απέμεινε μετά από 7 «πέτρινα» μνημονιακά χρόνια στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Όμως, τα σχέδια της κυβέρνησης, των δανειστών και του συνόλου των μνημονιακών κομμάτων σε βάρος του λαού, στο πλαίσιο -και- της τρέχουσας «διαπραγμάτευσης» δεν θα περάσουν. Για μια ακόμη φορά, οι προσπάθειες για την αρπαγή των λαϊκών περιουσιών θα πέσουν στο «κενό».
Στελέχη, μέλη και φίλοι της Λαϊκής Ενότητας, μαζί με οργανώσεις της Αριστεράς, κινήματα, συλλογικότητες και πολίτες θα δώσουν ξανά δυναμικό «παρών» την Τετάρτη 26 Απριλίου, στις 3 μ.μ., στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας για να αποτραπούν οι πλειστηριασμοί σε βάρος των λαϊκών νοικοκυριών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

ΟΙ ΛΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗ ΝΙΚΗ

Γραφείο Τύπου της ΛΑ.Ε.
25/4/2017
Περιοχή συνημμένων