ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Δωρεά για το ΠΛΣ 206 του Λ/Χ Ρεθύμνου...


http://neaplefsi.gr                                                                                              αναδημοσίευση
20 ΑΠΡΙΛΙΟΣ, 2017 
ΔΥΤΙΚΗΣ-ΚΡΗΤΗΣΜετά από ενέργειες της Ένωσης οι οποίες είχαν ξεκινήσει από το προηγούμενο ΔΣ, επανεκκινήθηκε και οριστικοποιήθηκε η χρηματοδότηση από το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κρήτης με το ποσό των 7.440 ΕΥΡΩ για την αντικατάσταση των αεροθαλάμων του ΠΛΣ 206 του Λ/Χ Ρεθύμνου το οποίο για έξι και πλέον μήνες παραμένει ανενεργό.
Με την εκταμίευση του ποσού από το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κρήτης, γνωρίσαμε προς το Λ/Χ Ρεθύμνου ότι η Ένωσή μας προτίθεται να αναλάβει ως παροχή δωρεάς την αντικατάσταση των αεροθαλάμων του ΠΛΣ 206, βάσει την οικονομικότερης προσφοράς της εταιρίας του κ. ΜΩΡΑΪΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.
Με τη κίνηση αυτή επιθυμούμε να συμβάλλουμε στην εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία του Λ/Χ Ρεθύμνου και να δώσουμε στην υπηρεσία τη δυνατότητα χρησιμοποίησης του ΠΛΣ 206 σε περιπτώσεις έρευνας και διάσωσης κινδυνευόντων ατόμων στη θάλασσα και σε όλες τις αποστολές που του ανατίθενται.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ       ΠΑΛΑΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ