ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

ΑΛΕΚΟΣ ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΠΟΕΠΛΣ : "ΚΥΡΙΕ ΚΥΡΑΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΩΣ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ"!

Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017           WWW.LIMENIKAΝΕΑ.GR-ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

ΑΛΕΚΟΣ ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΠΟΕΠΛΣ :  Η απάντηση σε εσάς και της παρέα σας θα έρθει στο συνέδριο όπως επιτάσσει η δημοκρατία και αυτό δεν μπορείτε να το αποφύγετε με παραπληροφόρηση.



Αγαπητέ πρόεδρε της ΠΟΕΠΛΣ κύριε Κυράνη προφανώς η παρέα σας έχει δημιουργήσει ένα αλαζονικό προφίλ. 

Σας διαφεύγει ότι το συνέδριο το ζήτησε το 40% των αντιπρόσωπων, προβάλλοντας ενστάσεις για την εικόνα και τους χειρισμούς της ομοσπονδίας , εσείς στο πανικό σας λειτουργώντας σας ένα μικρός Λουδοβίκος τους αποκαλείται «μικρή μερίδα συνδικαλιστών » σε αντιδιαστολή σε αυτά που αναφέρεται στην επιστολή σας ότι η ΠΟΕΠΛΣ θα πρέπει να λειτουργεί «αξιοποιώντας παράλληλα κάθε Δημοκρατική φωνή ακόμη και όταν αυτή είναι διαφορετική». 

Μια που οι συνάδελφοι πρέπει να μας γνωρίζουν καλύτερα και με αφορμή μιας ευρύτερης κουβέντας για φωτοτροπολογίες , θέλω να σας ρωτήσω η διάταξη στο Κώδικα Προσωπικού Λιμενικού Σώματος άρθρο 59 παρ2α που αναφέρει οι Υπαξιωματικοί και ανθυπασπιστές εκ ΔΥΛΣ ότι θα πρέπει να έχουν υπηρετήσει σε παραμεθόριο για να προαχθούν στον επόμενο βαθμό αν εφαρμόστηκε για εσάς ή τροποποιήθηκε το 2011 όταν ήσασταν εσείς στην ομοσπονδία και αν αυτό το προβάλατε επίμονα σαν αίτημα.


Αγαπητέ πρόεδρε της ΠΟΕΠΛΣ κύριε Κυράνη επειδή κανείς δεν προέρχεται από παρθενογένεση σας συνιστώ να μην υιοθετείται τις τακτικές του ιθύνων νου και μην διολισθαίνετε σε τακτικές αφαίρεσης και διαίρεσης του Συνδικαλιστικού Κινήματος γιατί εκεί και μόνο μπορεί να επιβιώσει ο ιθύνων νους Σύμβουλος σας κάτι που κάνει αδιαλείπτως από το 2013 .

Τέλος πρόεδρε της ΠΟΕΠΛΣ κύριε Κυράνη στη προσπάθεια σας αφαίρεσης και διαίρεσης του Συνδικαλιστικού Κινήματος και με κροκοδείλια δάκρυα αναφέρεται στην επιστολή σας « όρισαν για εμάς με 40 έτη εργασίας και Λιμενικούς 60άρηδες στα λιμάνια» θέλω να σας ρωτήσω εσείς 60 ετών πόσα χρόνια υπηρεσίας θα έχετε ?μήπως αρκετά λιγότερο από 30 έτη πραγματικής υπηρεσίας. 

Η απάντηση σε εσάς και της παρέα σας θα έρθει στο συνέδριο όπως επιτάσσει η δημοκρατία και αυτό δεν μπορείτε να το αποφύγετε με παραπληροφόρηση. 


Μετα τιμης 

ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΚΟΣ 
ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΠΟΕΠΛΣ