ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Τεράστιο κύκλωμα αποκάλυψε η επιχείρηση - Εμπλέκεται και αστυνομικός!

Κρήτη | 03.03.17  
Εντοπίστηκαν 111 αλλοδαποί , άνδρες και γυναίκες καθώς και 20 παιδιά.
Τεράστια επιχείρηση της ΕΛ. ΑΣ ξεκίνησε τη νύχτα και ολοκληρώθηκε, λίγο πριν τις 11 το πρωί, στα νότια παραλία του Τσούτσουρα, μέσα στην πόλη του Ηρακλείου και στην Αθήνα.

Μέχρι στιγμής, έχουν συλληφθεί 12 διακινητές: 5 Κρητικοί και 7 αλλοδαποί (Σύροι και Αφγανοί) σε Ηράκλειο και Αττική και  έχουν εντοπιστεί 111 αλλοδαποί, άνδρες και γυναίκες αλλά και 20 παιδιά.
Σε εξέλιξη είναι η μεταφορά τους  στο Ηράκλειο για την ταυτοποίηση τους
Σύμφωνα με όσα είπε στην ΕΡΤ ο απερχόμενος λιμενάρχης κ. Δ. Σαιτάκης , οι διακινητές τους είχαν κρύψει  σε αποθήκες αλλά και σε ...σπηλιές σε Τσούτσουρα και Δεμάτι ενώ ήταν έτοιμοι να φύγουν από την Κρήτη.
Οι διακινητές μάλιστα ζητούσαν 2.000 το κεφάλι!

Οι πληροφορίες του Cretalive, μιλούν για ένα τεράστιο οργανωμένο κύκλωμα διακίνησης ενώ εμπλοκή στην υπόθεση φέρεται να έχει αστυνομικός που υπηρετεί σε αστυνομικό τμήμα της ενδοχώρας!

Σημειώνεται ότι οι διωκτικές Αρχές δούλευαν πολύ καιρό την υπόθεση για να καταφέρουν να "ξηλώσουν" το κύκλωμα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το μεγαλύτερο βάρος της διερεύνησης της υπόθεσης είχε  αναλάβει η Ομάδα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος σε συνεργασία με το Λιμενικό ενώ στην επιχείρηση συμμετείχε μεγάλος αριθμός αστυνομικών, με σημαντική τη συνεισφορά της Ομάδας ειδικών αποστολών Κρήτης και βέβαια λιμενικοί .