ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Πρόταση Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. για την αναγνώριση του επαγγέλματός μας ως επικίνδυνου...

https://neaplefsi.gr αναδημοσίευση
2 Φεβρουαρίου 2017

Στο πλαίσιο της συνεργασίας των Ομοσπονδιών για την από κοινού διεκδίκηση αιτημάτων υπέρ των υπηρετούντων στα Σώματα Ασφαλείας θα υποβάλει σχετικό αίτημα τις προσεχείς ημέρες στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κουρουμπλή Παναγιώτη ώστε το επάγγελμα μας να αναγνωριστεί ως επικίνδυνο.
Προκειμένου το αίτημά μας να αποκτήσει ουσία και να έχει αποτέλεσμα θα ζητήσουμε από τον Υπουργό μας να αναλάβει πρωτοβουλία και η πρότασή μας να κατατεθεί από την Κυβέρνηση ώστε να ακολουθήσει έκθεση του Γ.Λ.Κ για το οικονομικό κόστος που θα προκύψει.
Σε καμία περίπτωση δεν θα θέλαμε η αναγνώριση του επαγγέλματός μας ως επικίνδυνου να αποτελέσει απλά και μόνο ένα τίτλο «τιμής» χωρίς αντίκρισμα.
Οι αποφάσεις του ΣτΕ πέραν του ότι δικαίωσαν τους αγώνες της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. στο 100% κατοχυρώνουν και το επάγγελμα μας ως επικίνδυνο και αυτές οι αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης θα αποτελέσουν το βασικό όπλο μας ώστε οι μισθολογικές απολαβές των υπηρετούντων στο Λιμενικό Σώμα Ελληνική Ακτοφυλακή και στα άλλα Σ.Α. να είναι ανάλογες της προσφοράς τους.
Η Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. με στεντόρεια φωνή θα διεκδικεί, θα αγωνίζεται και θα καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε οι Ένστολοι να ανταμειφθούν εμπράκτως για όσα προσφέρουν στην ασφάλεια της χώρας και στην προστασία του πολίτη.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                 Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΥΡΑΝΗΣ Κωνσταντίνος        ΤΣΙΑΝΟΣ Παναγιώτης