ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΩΣΤΑΚΗ ΜΙΧΑΛΗ!

                                 
                        Πάτρα 05-03-2017

                                                                                       ΠΡΟΣ: ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κα Χριστουδουλίδου,  σε συνέχεια των επιστολών που δημοσιεύσατε στο ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑ,  στις 22-02-2017 και 04-03-2017 και επειδή και τις δυο φορές μου ζητήσατε για λόγους δεοντολογίας να απαντήσω , σας παραθέτω τα εξής:
το ΑΝΩΝΥΜΟ «ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ», γνωστό βέβαια πλέον σε όλους εμάς που Υπηρετούμε στο Κ.Λ ΠΑΤΡΑΣ  συνέταξε μια επιστολή γεμάτη μπουρδολογίες, σύμφωνα λοιπόν με την ετυμολογία της λέξης,  ο συντάκτης της επιστολής, ο μπουρδολόγος ενδέχεται να μη γνωρίζει, ή το πιθανότερο, να μην ενδιαφέρεται για την αλήθεια εκπέμπει όμως ανοησίες, δηλαδή λεκτικές κατασκευές δίχως νόημα και ουσία με σκοπό να αποπροσανατολίσει τον αναγνώστη.

Θέλω να σας ενημερώσω ότι η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Νοτιοδυτικής Ελλάδας είναι το τελευταίο χρονικό διάστημα ένα πολύ ενεργό και δυναμικό πρωτοβάθμιο σωματείο της ΠΟΕΠΛΣ που έχει να επιδείξει πλούσιο συνδικαλιστικό έργο με τις δυναμικές του παρεμβάσεις για θέματα που έχετε φιλοξενήσει και εσείς στο μπλογκ σας όπως: Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στελεχών Λ.Σ, Κρατητήρια Κ.Λ ΠΑΤΡΑΣ, χορήγηση πενθημέρων στο προσωπικό του Κ.Λ ΠΑΤΡΑΣ.
Καταλαβαίνω ότι αυτός ο δυναμισμός της Ένωσής μας, μπορεί να ενοχλεί τον γνωστό-άγνωστο συντάκτη της επιστολής που δημοσιεύσατε, όπου με κενολογίες προσπαθεί να μας σπιλώσει. Τον ενημερώνουμε όμως ότι εμείς όμως θα συνεχίσουμε να δίνουμε την μάχη για την βελτίωση των εργασιακών και οικονομικών συνθηκών των συναδέλφων μας.
Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία και την δημοσίευση της επιστολής μου ωστόσο δεν έχω πρόθεση να επανέλθω για το ίδιο θέμα. 

                                                                                                                                    
                                                                                                                   ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
                                                                                                                     Πρόεδρος ΕΠΛΣ ΝΔΕ
                                                                                                                         Ταμίας ΠΟΕΠΛΣ