ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Εκ μέρους του Παγκρήτιου Ο.Φ.Σ. και της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης ο πρόεδρος του ομίλου απένειμε ευχαριστήρια πλακέτα και ευχαρίστησε θερμά τον απερχόμενο Διοικητή 7ης Περιφέρειας λιμενικού Σώματος και Κεντρικό Λιμενάρχη Ηρακλείου Πλοίαρχο Κο Σαιτάκη!

Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017


ΠΑΡΑΛΑΒΗ - ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ Κ.Λ.Η. Εκ μέρους του Παγκρήτιου Ο.Φ.Σ. και της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης ο πρόεδρος του ομίλου απένειμε ευχαριστήρια πλακέτα και ευχαρίστησε για την εξαιρετική συνεργασία που είχαν αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση!

Ο Παγκρήτιος ΟΦ.Σ. μετά από πρόσκληση του απερχόμενου Κεντρικού Λιμενάρχη Ηρακλείου Κου Σαιτάκη παραβρέθηκε στην τελετή παράδοσης παραλαβής που έγινε στην αίθουσα του Κ.Λ.Ηρακλείου την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017 στις 11 το πρωί και εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο Δημήτρη Γιαβρίδη και τον αναπληρωτή Γεν. Γραμματέα Ηρακλή Ζωγραφάκη.

Εκ μέρους του Παγκρήτιου Ο.Φ.Σ. και της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης ο πρόεδρος του ομίλου απένειμε ευχαριστήρια πλακέτα και ευχαρίστησε θερμά τον απερχόμενο Διοικητή 7ης Περιφέρειας λιμενικού Σώματος και Κεντρικό Λιμενάρχη Ηρακλείου Πλοίαρχο Κο Σαιτάκη για την εξαιρετική συνεργασία που είχαν αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση που έδειξε στις προτάσεις και σκέψεις που του είχε καταθέσει.

 Επίσης του ευχήθηκε υγεία και καλή συνέχεια σε ότι καταπιαστεί ως πολίτης.

 Ο απερχόμενος Λιμενάρχης Κος Σαιτάκης εξήρε για μια ακόμα φορά το έργο του Παγκρητιου Ο.Φ.Σ. και της Ο.Ε.Δ. και ευχαρίστησε για την συνεργασία.


Στη συνέχεια ο Πρόεδρος ευχήθηκε καλή θητεία και επιτυχίες στον καινούργιο Κεντρικό Λιμενάρχη Ηρακλείου Αντιπλοίαρχο Κο Ευθύμη Δουβή. Έναν εξαιρετικό και ιδιαίτερα δραστήριο αξιωματικό που αρκετά χρόνια τώρα γνωρίζει από πρώτο χέρι τις δραστηριότητες του ομίλου και έχει άριστη συνεργασία με το συμβούλιο και τα μέλη μας.