ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

ΚΥΡΙΕ ΑΡΧΗΓΕ, ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΧΤΕΣ ΠΡΩΤΟ ΤΟ PEIRATIKO REPORTAZ- ΛΑΒΕ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ!!!!!

XOΡΗΓΗΣΗ ΠΕΝΘΗΜΕΡΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ Κ.Λ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΙ  ΥΠΟΤΕΤΑΓΜΕΝΩΝ    ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ»
XOΡΗΓΗΣΗ ΠΕΝΘΗΜΕΡΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ Κ.Λ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΙ  ΥΠΟΤΕΤΑΓΜΕΝΩΝ    ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ»...

Η Ένωσή μας αναγκάζεται να παρέμβει για το πολύ σημαντικό θέμα της καταβολής των πενθημέρων στο προσωπικό του Κ.Λ ΠΑΤΡΑΣ και των Υποτεταγμένων Τμημάτων του. Η αλλαγή στον τρόπο καταβολής τους, που ξαφνικά αποφάσισε ο Κεντρικός Λιμενάρχης πριν από λίγες ημέρες, μας αιφνιδίασε αρνητικά.

Στις συσκέψεις του προσωπικού που πραγματοποιήθηκαν την 06-02-2017 στο Κ.Λ ΠΑΤΡΑΣ και στο Β΄Λ/Τ, παρουσία του Κεντρικού Λιμενάρχη Αντιπλοίαρχου Λ.Σ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ Δημητρίου, τα επιχειρήματα τα οποία προέβαλε για αυτή του την απόφαση η αλήθεια είναι ότι ως Διοικητικό Συμβούλιο δεν μας έπεισαν (Άραγε έπεισαν κάποιους από τους συμμετέχοντες;)  
Αιτούμαστε από τον Κεντρικό Λιμενάρχη να πάρει ξεκάθαρη θέση επί του θέματος προκειμένου αποκλιμακωθεί το όλο ζήτημα που έχει προκύψει καθόσον βρίσκεται σε ισχύ το έγγραφο αριθ.πρωτ.:2822.30-2/13-02-2015(αριθ.σχεδ.:1681) ΥΠ.Ο.Υ.Ν.Τ/Α.Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ/ΓΔΟΥ που αφορά στην αποζημίωση των πενθημέρων του προσωπικού Λ.Σ και ουδέποτε έως σήμερα έχει εκδοθεί οποιαδήποτε άλλη διευκρινιστική εγκύκλιο έτσι όπως μνημονεύει το ανωτέρω έγγραφο.
-Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΝ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΔΥΣΜΕΝΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ.
Για το Δ.Σ
          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ               Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                  ΚΩΣΤΑΚΗΣ Μιχαήλ            ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος