ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Σύλληψη Τούρκου για παράνομη φωτογράφιση στο ναύσταθμο Σαλαμίνας!

salamina.jpg

ΣαλαμίναΑπό το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας που διενεργεί την προανάκριση, ενημερώθηκε η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή και με εντολή της συνελήφθη ο 51χρονος ναυτικός | ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI

Ένας 51χρονος Τούρκος ναυτικός (πρώτος μηχανικός), μέλος του πληρώματος του φορτηγού πλοίου «MAKBULE ANA», σημαίας Τουρκίας, εντοπίστηκε να φωτογραφίζει περιοχές του ναύσταθμου Σαλαμίνας την ώρα που το τουρκικό φορτηγό πλοίο περνούσε το δίαυλο Πέραμα-Πειραιά.

Το πλοίο εκτελούσε το δρομολόγια Τουρκία-Ρουμανία και βρίσκεται στο λιμάνι της Ελευσίνας. 
Τον ναυτικό εντόπισε πλήρωμα περιπολικού σκάφους του Πολεμικού Ναυτικού και αμέσως ενημέρωσε τη Λιμενική Αρχή Ελευσίνας. Το περιστατικό συνέβη την Τετάρτη 1/2/2017 ωστόσο έγινε γνωστό την Παρασκευή 3/2/2017 από το υπουργείο Ναυτιλίας.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας που διενεργεί την προανάκριση, ενημερώθηκε η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή και με εντολή της συνελήφθη ο 51χρονος ναυτικός, για παράβαση του άρθρου 149α του Π.Κ.
Την Πέμπτη προσήχθη στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά με τη διαδικασία του αυτοφώρου, απ' όπου αφέθηκε ελεύθερος και ορίστηκε τακτική δικάσιμος.
Το κινητό του ναυτικού κατασχέθηκε και στάλθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών προκειμένου να εξακριβωθεί το υλικό που έχει τραβηχτεί.