ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Καταγγελτική παραίτηση Χρήστου Πασχαλάκη από το ΔΣ της ΠΟΕΠΛ.Σ: " Δεν μπορώ να συνεχίσω να υπάρχω σε μια Ομοσπονδία που πνίγει κάθε διαφορετική φωνή, που δεν προσπαθεί τουλάχιστον να δώσει λύση στα καθημερινά προβλήματα των συναδέλφων. -Δεν μπορώ ν' αποτελώ μέλος μιας Ομοσπονδίας που η διοίκησή της την έχει καταντήσει “ανδρείκελο” και προσωπικό της μαγαζάκι"

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ Χρήστος
 Θεσσαλονίκη 22-02-2017 

ΠΡΟΣ: 1) ΠΟΕΠΛΣ
 2) Μέλη Δ.Σ. ΠΟΕΠΛΣ 

Θέμα: “Παραίτηση από το Διοικητικό Συμβούλιο”. 

Έπειτα από τα τελευταία περίπου 2 έτη αδράνειας και δυσλειτουργίας της ΠΟΕΠΛΣ, με διοικητικά συμβούλια παρωδία, άσκοπα,άνευ λόγου και ουσίας, με συναντήσεις της διοίκησης – κλίκας της ΠΟΕΠΛΣ με πολιτικούς φορείς και στρατιωτική ηγεσία χωρίς καμία ενημέρωση και έγκριση περί διεκδικήσεων, με πλήρη απαξίωση και απομόνωση μελών ικανών να προσφέρουν πάρα πολλά σε όφελος των συναδέλφων, ΥΠΟΒΑΛΛΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ από το Δ.Σ. της ΠΟΕΠΛΣ.

-Δεν μπορώ να συνεχίσω να υπάρχω σε μια Ομοσπονδία που πνίγει κάθε διαφορετική φωνή, που δεν προσπαθεί τουλάχιστον να δώσει λύση στα καθημερινά προβλήματα των συναδέλφων. 
-Δεν μπορώ ν' αποτελώ μέλος μιας Ομοσπονδίας που η διοίκησή της την έχει καταντήσει “ανδρείκελο” και προσωπικό της μαγαζάκι.

-Δεν μπορώ να συνυπάρξω σε ένα διοικητικό συμβούλιο υποκρισίας και καρεκλολαγνείας, χωρίς αντικείμενο και αποφάσεις. 
Το μόνο που ξέρει να κάνει καλά η διοίκηση της ΠΟΕΠΛΣ είναι να αποπροσανατολίζει τους συναδέλφους υιοθετώντας κάθε καλό ως προσωπική της επιτυχία και κάθε κακό ως φταίξιμο των άλλων. Επαγγελματίας συνδικαλιστής δεν υπήρξα ποτέ μου. Συμμετείχα στην ΠΟΕΠΛΣ με σκοπό και όραμα την δημιουργία καλύτερων συνθηκών εργασίας καθώς και για την προάσπιση των δικαιωμάτων όλων των συναδέλφων.
Η σημερινή ΠΟΕΠΛΣ δυστυχώς, δεν λειτουργεί για τον συνάδελφο, δεν έχει όραμα και θέση σε αυτήν έχουν μόνο αυλικοί και κόλακες, με μοναδικό γνώμονα το προσωπικό τους συμφέρον. Σε αυτόν τον προσωποκεντρικό θεατρικό θίασο, δεν μπορώ και δεν θέλω να συμμετέχω. Καλώ τους υγιείς, ανιδιοτελείς και οραματιστές συνδικαλιστές και συναδέλφους, να αναλάβουν δράση πριν να είναι τελείως αργά για την Ομοσπονδία μας. 

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ Χρήστος