ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

ΤΆΧΑ ΜΟΥ-ΤΆΧΑ ΜΟΥ ΙΣΟΝΟΜΊΑ!!!


20.02.2017

σχόλιο
 Ο Νεκτάριος Σαντορινιός   εξήγησε ότι με το άρθρο 43 του συγκεκριμένου νομοσχεδίου και αφορά τις ετήσιες τακτικές κρίσεις Ανώτατων Αξιωματικών Λ.Σ- ΕΛ.ΑΚΤ., εξισώνεται ο τρόπος προαγωγής των Αρχιπλοιάρχων, Υποναυάρχων και Αντιναυάρχων με τον τρόπο που ισχύει για τους ομόβαθμούς τους, στα υπόλοιπα Σώματα Ασφαλείας. Με αυτή τη ρύθμιση, διασφαλίζεται η ισονομία, η ισότητα και η δικαιοσύνη, όπως εξήγησε ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής."
Συ είπας, κ. Σαντορινιέ, μίλησες για αποκατάσταση ισονομίας, ισότητας και δικαιοσύνης.
Δεν μας λέτε , λοιπόν, κ. υφυπουργέ, (που έχουν καεί δεκάδες  "φίλμ" για να φωτογραφίζεστε από τότε, που ήρθατε), η ισονομία, η ισότητα και η δικαιοσίνη , είναι κατά περίπτωση . Και όπου επιθυμείτε, σας συμφέρει και συναποφασίζετε πρώην υπουργός, οι κολλητοί του και όλη η "παρέα" Κουρουμπλή.
Γιατί δεν κάνατε το ίδιο.

ΔΙΆΒΑΣΕ ΛΟΙΠΌΝ,  λοιπόν , μα τον Άγιο Νεκτάριο και την όμορφη Σαντορίνη πως,  εσείς οι δυο λειτουργείτε με ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ -ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ, γιατί κάποιοι σας έπεισαν , λέμε εμείς.
Η γιατί θέλετε οι πάντες να συμφωνούν μαζί σας σε όλα.
Μα τον Αγιο Νεκτάριο, διάβασε τι είπε  ο πρόεδρος της ΠΕΑΛΣ στη Βουλή, κ. υφυπουργέ!!!!!
Ο κ. Δημήτρης Σαιτάκης έχει θεσμικό ρόλο. Αλλά που....
Δημητρης Σαιτακης , πρόεδρος ΠΕΑΛΣ: Στο σημείο αυτό ο Πρόεδρος της ΠΕΑΛΣ έκανε εκτενή αναφορά και στην αφαίρεση διάταξης, που η ΠΕΑΛΣ είχε υποβάλλει μαζί με τις διατάξεις που ο Υπουργός σήμερα εντάσσει στο άρθρο 44 του παρόντος σχεδίου νόμου. Πρόκειται όπως είπε, για μια διάταξη επείγουσας προτεραιότητας που αφορούσε στην παραμονή Αξιωματικών ΛΣ (μέχρι το βαθμό του Πλοιάρχου) πέραν της 35ετίας. Με τη ρύθμιση αυτή, τόνισε, οι Αξιωματικοί θα είχαν τη δυνατότητα να παραμείνουν στην ενέργεια, εφόσον το επιθυμούν, για χρονικό διάστημα μέχρι και πέντε ετών κατ’ αναλογία των ισχυόντων στην Ελληνική Αστυνομία και στο Πυροσβεστικό Σώμα.

«Πρόκειται για ένα αυτονόητο και δίκαιο αίτημα - συνέχισε ο Πρόεδρος της ΠΕΑΛΣ -  των στελεχών του Λιμενικού Σώματος και ειδικότερα των Αξιωματικών που έχουν συμπληρώσει την 35ετία ή που θα την συμπληρώσουν στο μέλλον». 

Ο Πρόεδρος στο σημείο αυτό χαρακτήρισε την ενέργεια – επιθυμία αυτή του Υπουργού, ως μια ευθεία παρέμβαση στα συνδικαλιστικά δρώμενα του Λ.Σ. γιατί καθώς φαίνεται, η συνδικαλιστική δράση του Προέδρου, ο οποίος συμπεριλαμβάνεται στους υπόψη Αξιωματικούς, δεν είναι αρεστός, ενοχλεί και δεν εξυπηρετεί τα σχέδιά του."......

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΚΥΡΙΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΕ!!!


Πόπη Χριστοδουλίδου