ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

ΠΟΕΣ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ,Γ.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ...

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 01 Φεβρουαρίου 2017

Την Τετάρτη 01 Φεβρουαρίου 2017 αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ομοσπονδίας μας συνα-ντήθηκε, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή των Ελλήνων, με τον επικεφαλής του Τομέα Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτή Δράμας, κ. Γεώργιο Καραγιαννίδη, μετά από αίτημα της Ομοσπονδίας μας, στο πλαίσιο επαφής με τα Κοινοβου-λευτικά Κόμματα.

Η αντιπροσωπεία μας έθεσε υπόψη του ανωτέρω βουλευτή τα σημαντικότερα θέματα που επεξεργάζεται αυτή τη στιγμή η Ομοσπονδία μας και ζήτησε τη συμπαράσταση της Κοινοβου-λευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, σε νομοθετήματα που υιοθετούν τις προτάσεις μας και στοχεύ-ουν στην καλυτέρευση της ζωής εν γένει των στελεχών των Ενόπλων μας Δυνάμεων, αλλά και την παρέμβασή του σε θέματα που τυχόν διαφεύγουν του ΥΠΕΘΑ και χρειάζονται άμεσης νομοθετικής ρύθμισης.
Ο κ. βουλευτής τόνισε τη συμπαράστασή του και διαβεβαίωσε την αντιπροσωπεία ότι θα σταθεί αρωγός σε όποιο θέμα ήθελε προταθεί από την Ομοσπονδία μας με δίκαιη και λογική κατεύθυνση.
Και οι δύο πλευρές δήλωσαν τη συνέχιση των επαφών τους και τη μηνιαία συνάντησή τους για την εξέταση της πορείας των προτάσεων.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία
Ο Πρόεδρος
Τσουκαράκης Ανέστης
Συνταγματάρχης (ΣΔΓ)
6974365800
Ο Γεν. Γραμματέας
Μαστρογιαννάκης Χρίστος
Λοχαγός (ΠΒ)
6972516650