ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

ΣΑΚΗΣ Ζησίδης: Eνα χρόνο αγωνιζόμαστε να αποκατασταθεί η αδικία του Καλλικράτη( με απούσα την ομοσπονδία) και ενώ διαβάζω επιτυχής στα λόγια ανακοινώσεις της ομοσπονδίας ακόμα και σήμερα!!!!!!!

Η ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΑΘΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΩ ΔΗΜΟΣΙΑ  και να απευθυνθώ στα κλειστά ώτα που συναντάμε  εδώ και ένα χρόνο  από την ομοσπονδία και την πολιτική ηγεσία.
Η περιοχή  μας από το 2014 και μετά έχει πέσει θύμα των νομοθετικών παρεμβάσεων της προηγούμενης κυβέρνησης αλλά και της ομοσπονδίας που δεν έχει συνδράμει επί της ουσίας στα προβλήματα που έχει επιφέρει ο Καλλικράτης  Π.Δ 81/2014 στην περιοχή μας .
Στο σκηνικό αυτό πρέπει να προσθέσουμε το ανύπαρκτο επίδομα παραμεθορίου  αλλά και τα εκτός έδρας που χορηγούνταν στο προσωπικό αλλά και την ακαδημία του Λιμενικού στη Θράκη, που μόνο μια μαρμάρινη πλάκα το θυμίζει .

Πραγματικά δεν έχουμε αλλά ψυχικά αποθέματα για κροκοδείλια δάκρυα και για  ανακοινώσεις  με φωτογραφήσεις με τη πολιτική ηγεσία με ευχολόγια.
Το Δ.Σ της ομοσπονδίας πρέπει να  συνεδριάσει προκειμένου να συντονιστούμε και να δράσουμε ανάλογα πριν την προώθηση του  νομοσχεδίου που έχει  σοβαρές διατάξεις για το προσωπικό.
Η συνδικαλιστική αλαζονεία περισσεύει.
Ρωτώ δημόσια το Προεδρείο της ΠΟΕΠΛΣ :
Το πδ 81 /2014 Καλλικράτης θα επανεξεταστεί , αν ναι σε τι χρονικό ορίζοντα;
Θα καταργηθεί  η παράγραφος 6 του άρθρου 40 του νόμου 4256/14 ως προς τις τοποθετήσεις και θα  αντικατασταθεί με τοποθετήσεις από το συμβούλιο μεταθέσεων; και σε ποια χιλιόμετρα 40-50-60-70 αποκαθιστώντας τα πράγματα στην περιοχή μας προ 2014;
Όλες οι νησιώτικες υπηρεσίες που είναι και ευαίσθητες όπως η Σαμοθράκη και Λάγος θα είναι αυτόνομες και αναβαθμισμένες  υπηρεσίες και όχι Λιμενικά Τμήματα;
Οι συνάδελφοι Λιμενικοί που υπηρετούν στη παραμεθόριο θα έχουν ένα οικονομικό βοήθημα θεσπισμένο έτσι ώστε να αναγνωριστεί το δύσκολο έργο τους;
Η ακαδημία Λιμενικού Σώματος στη Θράκη θα γίνει τώρα  που όπως φαίνεται η εισαγωγή θα γίνεται μέσω πανελληνίων;

Αν δεν γίνει τίποτα η ένα μέρος αυτών , η ομοσπονδία τι δράσεις θα αναλάβει εκτός από ευχαριστίες στο κύριο υπουργό;
Ζητώ συγγνώμη για το ύφος της γραφής μου αλλά δεν μπορούμε άλλο να μας εμπαίζουν, ένα χρόνο αγωνιζόμαστε  να αποκατασταθεί η αδικία του Καλλικράτη( με απούσα την ομοσπονδία) και ενώ διαβάζω επιτυχής στα λόγια ανακοινώσεις της ομοσπονδίας ακόμα και σήμερα τοποθετούνται συνάδελφοι στα Λιμενικά Τμήματα με μια μόνο διαταγή του Λιμενάρχη .
Αναμένουμε απαντήσεις από το προεδρείο της ΠΟΕΠΛΣ.

ΖΗΣΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΛΣ ΘΡΑΚΗΣ