ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Ο Μητρ. Σύρου στη Λέσχη Αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος


WWW.LIMENIKA-NEA.BLOGSPOT.GR-ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
Ο Σεβασμιώτατος Μητρ. Σύρου  κ. Δωρόθεος Β’, μετά τη συμμετοχή του στις συνεδριάσεις της Συνοδικής Επιτροπής Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης και της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Χριστιανικών Μνημείων, των οποίων είναι μέλος, παρέστη χθες στη Λέσχη Αποστράτων Αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος.

Ήταν προσκεκλημένος του Προέδρου της κ. Πελοπίδα Αγγελόπουλου, στην καθιερωμένη εκδήλωση για το νέο έτος και την κοπή της Αγιοβασιλειόπιττας, η οποία έλαβε χώρα παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας κ. Παν. Κουρουμπλή, του Ενδοξωτάτου Αρχηγού του ΛΣ Αντιναύαρχου κ. Σταμ. Ράπτη, επί τιμή Αρχηγοί και Υπαρχηγοί, του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Ναυτιλίας, του Διοικητού της ΑΣΔΕΝ, του τ. Υπουργού κ. Θ. Δρίτσα, του Αντιπροέδρου της Βουλής κ. Δραγασάκη, του Βουλευτού κ. Μελά, Αξιωματικών, Πλοιοκτητών, της Διευθύντριας του Ναυτικού Μουσείου Ελλάδος, του Πρωθιερέως του Μητροπολιτικού Ναού Αθηνών, Πρωτοπρ. Θωμά Συνοδινού, Κληρικών, υπηρετούντων στο Λ.Σ. και πολλών Στελεχών του Λιμενικού Σώματος.

Κατά τη διάρκεια της εκδηλώσεως τιμήθηκαν ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος για την προσφορά του, ο οποίος με λόγους συγκινητικούς ευχαρίστησε τους παρισταμένους, Πλοιοκτήτες για τη συνεισφορά τους στο Λιμενικό Σώμα και Κυβερνήτες σκαφών, οι οποίοι προσέφεραν τις υπηρεσίες τους με θυσιαστικό φρόνημα.