ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

ΜΠΕΡΤΣΙΑΣ Α. προς Προεδρο - Γ.Γ ΠΟΕΠΛΣ : Επειδή όπως αποδεικνύεται δεν έχετε κλίση στην τέχνη Και την ζωγραφική, Βρείτε κάτι άλλο να κάνετε από το να βάζετε πινελιές που να μην έχουν αντίκτυπο στους συναδέλφους μας!!!

πηγή FACEBOOK ΜΠΕΡΤΣΙΑΣ Α. ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΠΟΕΠΛΣ
www.limenika-nea.blogspot.gr
αναδημοσίευση


 Με αφορμή Τις τελευταίες πινελιές στο νομοσχέδιο όπως ανέφερε ο κύριος Κυράνης και κύριος Τσιάνος στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΟΕΠΛΣ , να τούς διαμηνύσω ότι είναι άσχετοι με την τέχνη και την ζωγραφική!!! 

Συγκεκριμένα: 

Στο νομοσχέδιο που θα ακολουθήσει όσο αφορά την αναγνώριση τής στρατιωτικής θητείας θα περιλαμβάνει τα στελέχη που διανύουν αυτή τη στιγμή το βαθμό του Λιμενοφύλακα και του Κελευστή εκ ΔΥΛΣ.  Ωραία πινελιά κύριοι! 
Ο ρόλος του Συμβουλίου μεταθέσεων δυστυχώς θα αλλάξει χαρακτήρα και δομή αφού το Συμβούλιο θα έχει γνωμοδοτικό χαρακτήρα και ο τελικός υπογράφων θα είναι ο εκάστοτε υπουργός. Ουσιαστικά ο υπουργός θα υπογράφει Τις μεταθέσεις και τα στελέχη δεν θα έχουν δικαίωμα προσφυγής, αφού θα υπογράφει τις μεταθέσεις ποιος θα εξετάζει τις προσφυγές ο ίδιος ή ο πρωθυπουργόςΩραία πινελιά κύριοι! 
 Ελεγκτήριο δαπανών,  από το 2015 γίνονται προσπάθειες ίδρυσης του, άρα μην καπηλεύεστε Τις προσπάθειες άλλων! Ωραία πινελιά κύριοι!! 
Επίδομα παραμεθορίου: Πότε κύριε κυρανη και τσιανο στείλατε έγγραφο στην πολιτική ηγεσία για το επίδομα!!!! Ωραία πινελιά κύριοι!
Ισοδύναμα μέτρα: Αφού έληξε η προθεσμία για τα ισοδύναμα αναμένεται ενημέρωση εντός των επόμενων ημερών!! Ωραία πινελιά κύριοι!
  Επειδή όπως αποδεικνύεται δεν έχετε κλίση στην τέχνη Και την ζωγραφική Βρείτε κάτι άλλο να κάνετε από το να βάζετε πινελιές που να μην έχει αντίκτυπο στους συναδέλφους μας!!!