ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

ΜΠΕΡΤΣΙΑΣ Α. ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΠΟΕΠΛΣ : ΛΥΠΆΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΈΡΩ ΑΛΛΆ ΕΊΣΤΕ ΠΟΛΎ ΛΊΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΊΤΕ!! !!!


 Παρατηρώντας  τις τελευταίες ημέρες τις παλινωδίες της Ομοσπονδίας σε ζητήματα που αφορούν το προσωπικό του ΛΣ , αναγκάζομαι να παρέμβω προκειμένου να ενημερώσω τους συναδέλφους μέλη της ΠΟΕΠΛΣ για την πραγματική διάσταση και εξέλιξη των ζητημάτων που μας αφορούν .
. Η ανακοίνωση ότι η ομοσπονδία έχει ανεβάσει ρυθμούς είναι επιεικώς αστεία!!!!! 
Πέραν από δύο φωτογραφίες δεν έχουν να επιδείξουν απολύτως τίποτα και συγκεκριμένα: 

  
• Επίδομα παραμεθορίου : Σε κανένα διοικητικό συμβούλιο δεν έχει τεθεί θέμα  όχι μόνο για τη μη  καταβολή του αλλά ούτε και για τη μείωση του  κατά 50/% .

 • Ελεγκτήριο δαπανών :. Θυμίζω ότι αν και αυτό έχει κερδηθεί στα χαρτιά επί εποχής προ προηγούμενης διοίκησης της ομοσπονδίας δεν υπήρξε μέχρι την πρόσφατη αναφορά σε αυτό καμιά δράση της ομοσπονδίας  καθώς η  ηγετική ομάδα της δραστηριοποιείτε  στην Αθήνα με πληθώρα γιατρών και  φαρμακείων  οπότε  σφύριζαν  αδιάφορα εδώ και χρόνια για την αγωνία των Λιμενικών της Επαρχίας. 

• Ισοδύναμα μέτρα για το πάγωμα μισθολογικών προαγωγών : Λόγια ,Λόγια και ουσία Μηδέν αφού πέραν της διακλαδικής αντίδρασης με τα άλλα σώματα που απαιτεί το εν λόγω θέμα   η ομοσπονδία αυτής της ηγετικής ομάδας είναι και εδώ απών. 
• Συμμέτοχη εκπροσώπου ΠΟΕΠΛΣ στον ΕΦΚΑ : Αναμένουμε ενημέρωση και ενέργειες για την αποκατάσταση των συνάδελφων που εισήλθαν στο ΛΣ μετά το 2011.
• Νέο μισθολόγιο : ούτε μια πρόταση για αυτό σε κανένα Διοικητικό Συμβούλιο καθώς δεν έχει γίνει  καμία προσπάθεια , δεν έχει ζητηθεί καμία τεχνοκρατική συνδρομή για να παρουσιάσουμε μια δίκαιη ολοκληρωμένη πρόταση σχετικά με αυτό . 
• Αναμόρφωση κανονισμού των Κ.Ε.Α : εδώ και δύο χρόνια περιμένουμε όχι μόνο τη διαμόρφωση του κανονισμού των ΚΕΑ αλλά και μια ολοκληρωμένη πρόταση της ομοσπονδίας . !!!!! 
Τελικά αυτό που διαπιστώνουμε  από αυτή την ηγετική ομάδα της ομοσπονδίας είναι μόνο ενέργειες εντυπωσιασμού και η  αλλαγή κλειδαριάς των γραφείων η οποία έγινε και αυθαίρετα !  - γραφεία κλειστά τις περισσότερες ημέρες  – καμία πρόταση  (τουλάχιστον δημόσια) για το ΠΔ μεταθέσεων - ένα κυνήγι μαγισσών με χιλιάδες  ευρώ να δαπανούνται για ορκωτούς λογιστές για το έτος του 2012  - ούτε ένα ευρώ για δαπάνες  μελετών σε κρίσιμα ζητήματα όπως το  μισθολόγιο – ούτε μια πρόταση για το  ωράριο εργασίας-ρεπό-άδειες του προσωπικού   -καμιά ουσιώδη παρέμβαση σχετικά με το ζήτημα της εξαγοράς της μάχιμης 5ετιας (φυσιολογική αντίδραση αν λάβουμε υπόψη ότι η ηγετική ομάδα της ΠΟΕΠΛΣ δεν έχει ούτε πέντε χρόνια σε λιμεναρχείο) .
 Λυπάμαι που το αναφέρω αλλά είστε πολύ λίγοι για να μας εκπροσωπείτε!! !!

ΝΑΞΟΣ 06-01-2017
ΠΑΝΤΑ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ 
ΜΠΕΡΤΣΙΑΣ Αθανάσιος
ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΠΟΕΠΛΣ