ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Τραυματισμός εργάτη σε δεξαμενόπλοιο στους Αγίους Θεοδώρους Κορίνθου- Δεν το ανέφερε.ως όφειλε, ο πλοίαρχος, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου, από χτες το βράδυ στο λιμεναρχείο!!!

Γρ. Μ.Μ.Ε και  ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ


Συνημμένα5:01 μ.μ. 

 Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Κορίνθου, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τον υπεύθυνο Ναυτικό Πράκτορα, για περιστατικό τραυματισμού 48χρονου εργάτη εντός του Δ/Ξ ''ΠΛΑΤΙΝΟΥΜ'' Ν.Π. 10410, το οποίο βρισκόταν στο αγκυροβόλιο εγκαταστάσεων εταιρείας πετρελαιοειδών στη θαλάσσια περιοχή των Αγίων Θεοδώρων Κορίνθου.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με την ίδια ενημέρωση, ανωτέρω 48χρονος κατά τη διάρκεια περισυλλογής εργαλείων ελασματικών εργασιών, βραδινές ώρες χθες, γλίστρησε από κλίμακα του εν λόγω δεξαμενόπλοιου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σε διάφορα σημεία του σώματός του. Άμεσα, με τη συνδρομή του Ρ/Κ ''ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΠΑΝΚΕΡΣ'' Ν.Π. 3118, ανωτέρω τραυματισθείς μεταφέρθηκε στην ακτή από όπου διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα των εν λόγω εγκαταστάσεων στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου παραμένει.
Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Αγίων Θεοδώρων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κορίνθου που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο υπεύθυνος του συνεργείου της εταιρείας επισκευών πλοίων στην οποία εργαζόταν ο 48χρονος, ενώ κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου αφέθηκε ελεύθερος.