ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Eκ του Υπουργικού Γραφείου...

Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016              http://dockerssempo.blogspot.gr- αναδημοσίευση

 

Θ. Δρίτσας: Επιτακτικό αίτημα η κατοχύρωση ασφαλών σχέσεων εργασίας...

«Η κατοχύρωση ασφαλών σχέσεων εργασίας είναι αίτημα επιτακτικό και σε καμία περίπτωση το αίτημα αυτό δεν πρέπει να αντιδιαστέλλεται με το ακόμα πιο επιτακτικό αίτημα της δραστικής μείωσης της ανεργίας»

«Όλο αυτό το διάστημα, οι συναρμόδιοι υπουργοί διαβουλευτήκαμε μαζί σας με ειλικρίνεια, και πιστεύουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ίδιες τις κυβερνητικές στοχεύσεις, να παραμείνουν ρυθμισμένες οι εργασιακές σχέσεις στα λιμάνια του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης»,
 τονίζει σε επιστολή του προς τους εκπροσώπους των εργαζομένων των δύο οργανισμών, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θ. Δρίτσας, μετά την απόφαση της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας (ΟΜΥΛΕ) για αναστολή των κινητοποιήσεων των υπαλλήλων των δύο λιμανιών.
 
Ο κ. Δρίτσας προσθέτει ότι «η κατοχύρωση ασφαλών σχέσεων εργασίας είναι αίτημα επιτακτικό και σε καμία περίπτωση το αίτημα αυτό δεν πρέπει να αντιδιαστέλλεται με το ακόμα πιο επιτακτικό αίτημα της δραστικής μείωσης της ανεργίας».
 

« Οι αποφάσεις σας συνυπολογίζουν τις μεγάλες οικονομικές συνέπειες της απεργίας, τόσο σε βάρος των δημοσίων οικονομικών όσο και σε βάρος δοκιμαζόμενων σκληρά παραγωγικών επιχειρήσεων, ενώ ταυτόχρονα περιφρουρούν τον αγώνας σας».
τονίζει στην επιστολή του προς τους εργαζόμενους ο υπουργός Ναυτιλίας.