ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο Δημήτρης Πέρρος μετά την εναντίον του ύπουλη επίθεση- Εξηγήσεις για τη στάση της αστυνομίας ζητά ο Αθήνα 9,84!

 Newsroom Αθήνα 9.84- ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
Δ.Πέρρος-Ερυθρός
Στον Ερυθρό Σταυρό εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο συνάδελφος Δημήτρης Πέρρος, μετά την επίθεση με καδρόνια που δέχθηκε από κουκουλοφόρους οι οποίοι τον χτύπησαν επανειλημμένως στο κεφάλι, την πλάτη και το στήθος, ενώ κάλυπτε δημοσιογραφικά τα χθεσινά συλλαλητήρια των συνδικάτων κατά του ασφαλιστικού. “Έχασα το φως μου και μετά από περίπου τρεις ώρες κατάλαβα τι είχε συμβεί” είπε ο ίδιος, μιλώντας στην εκπομπή του Ηλία Κανέλλη.

Η στοχευμένη επίθεση εναντίον του έγινε παρουσία αστυνομικών δυνάμεων που ήταν παραταγμένες σε απόσταση λίγων μέτρων και οι οποίες δεν αντέδρασαν.
Σύσσωμος ο δημοσιογραφικός και πολιτικός κόσμος καταδίκασε την ύπουλη επίθεση που δέχθηκε ο Δημήτρης Πέρρος, ενώ στο πλευρό του, από την πρώτη στιγμή, βρέθηκαν η γενική διευθύντρια του Αθήνα 984 Νόνη Καραγιάννη, ο Πρόεδρος και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ Σταμάτης Νικολόπουλος και Μαρία Αντωνιάδου.
Η ΕΣΗΕΑ καταδίκασε την άνανδρη επίθεση κάνοντας λόγο για στοχοποίηση των δημοσιογράφων.
Ο πρόεδρος τους ΔΣ της ΔΕΡΑ Γιάννης Παντελάκης και η γενική διευθύντρια του Αθήνα 9.84 Νόνη Καραγιάννη, σε ανακοίνωση τους, ζητούν εξηγήσεις για την στάση τις αστυνομίας αλλά τον εντοπισμό των δραστών.”Όποιοι πιστεύουν ότι με φασίζουσες ενέργειες θα αποτραπεί η ελεύθερη άσκηση της δημοσιογραφίας, κάνουν τεράστιο λάθος» σημειώνουν χαρακτηριστικά.
Για προκλητική ενέργεια που επιχειρεί να πλήξει την ελευθεροτυπία και να τρομοκρατήσει τους λειτουργούς της ενημέρωσης, κάνει λόγο, σε ανακοίνωσή του, ο Δήμος Αθηναίων.
Τέτοιου είδους τραμπουκισμοί εναντίον λειτουργών της ενημέρωσης πλήττουν την ελευθεροτυπία, σημειώνει, σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ.
Τέτοιου είδους ενέργειες συνιστούν πλήγμα κατά της ελευθερίας του Τύπου και προβοκάτσια σε βάρος των κινητοποιήσεων, υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση των ΑΝΕΛ.
Την επίθεση στον συνάδελφο Δημήτρη Πέρρο καταδίκασε και ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος εκφράζοντας την συμπαράστασή του στο δημοσιογράφο του Αθήνα 9.84 .
Πρόκειται για ένα ακόμα δείγμα τυφλής βίας που απειλεί την Δημοκρατία μας, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης.
«Τέτοιες ενέργειες έχουν στόχο τον εκφοβισμό του λαού και τη συκοφάντηση των λαϊκών αγώνων και κινητοποιήσεων” σχολίασε το ΚΚΕ.
Επιδίωξη των δραστών είναι τρομοκράτηση των δημοσιογράφων και η φίμωση της ελευθερίας του Τύπου, τονίζει σε ανακοίνωσή του, το ΠΟΤΑΜΙ.