ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Ο ΥΕΘΑ, ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΦΙΛΟ, ΕΞΑΙΡΕΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΚΤΗ, ΠΑΡI ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ WWW.ONALERT.GR!


Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος: 
 

"Κακώς το Οικονομικών δεν έχει εφαρμόσει την απόφαση του ΣτΕ" λέει ο ΥΕΘΑ στο Onalert

23.11.2015 | 06:00
Image
Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος μιλώντας στο Onalert.gr υποστηρίζει ότι”κακώς δεν έχει ακόμη εφαρμοστεί από το υπουργείο Οικονομικών” η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την αποκατάσταση των αποδοχών των στρατιωτικών.Σε μια περισσότερο συζήτηση παρά συνέντευξη ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος μιλά για όλα. Ξεκινώντας από τους μεγάλους κιδύνους ασφάλειας που αντιμετωπίζει πλέον όλη η Ευρώπη,τις επιπτώσεις που αυτές έχουν στην Ελλάδα, την διαφοροποίηση που έχει με την διοίκηση της ΕΥΠ , την ανάγκη να υπάρξει στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών -έρχεται νομοσχέδιο- και τέλος κλείνει με τα μεγάλα και άλυτα θέματα των στρατιωτικών.
 
Για τους στρατιωτικούς η δήλωσή του λέει:

Οι Ένοπλες Δυνάμεις διαχειρίζονται τα απόρρητα της χώρας και δεν περιλαμβάνονται σε έναν γενικότερο μηχανισμό. Όπως, επίσης, και στο θέμα της οικονομικής πολιτικής οι περικοπές στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων είναι δυσανάλογες με τις περικοπές που έγιναν σε δημοσίους και σε ιδιωτικούς υπαλλήλους. Ιδίως οι συνταξιούχοι, οι απόστρατοί μας, τα εισοδήματά τους έχουν μειωθεί κατά 60%. Δεν επέτρεψα και δεν θα επιτρέψω περαιτέρω πίεση, αλλά αντίθετα την εφαρμογή των αποφάσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας. Γνωρίζετε ότι από την πρώτη στιγμή έχω εξασφαλίσει το κονδύλι και βρίσκεται στο Υπουργείο Οικονομικών, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχει εφαρμοστεί η απόφαση αυτή - κακώς - από το Υπουργείο Οικονομικών, γιατί δεν έχει γίνει το ίδιο με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το Υπουργείο Ναυτιλίας, δηλαδή με το Λιμενικό Σώμα, την Αστυνομία και την Πυροσβεστική.

Αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να τελειώσει άμεσα. Δεν μπορεί να ζητάμε από τους Αξιωματικούς και τους Υπαξιωματικούς, τους άντρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων, που εργάζονται επί 24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο, να ζουν κάτω από τα όρια της επιβίωσης. Για αυτό προσπαθούμε, μη έχοντας τη δυνατότητα να δώσουμε παραπάνω χρήματα, να εφαρμόσουμε τις αποφάσεις των δικαστηρίων και δεύτερον, να δημιουργήσουμε εκείνες τις συνθήκες ώστε να μπορέσουμε να ελαφρύνουμε το βάρος τους. Οι κατοικίες για τους Αξιωματικούς και τους Υπαξιωματικούς σε όλη την Ελλάδα, στις περιοχές όπου υπάρχουν Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά και στο κέντρο, αποτελεί προτεραιότητα για εμάς και αυτή την προτεραιότητα θα την κάνουμε πραγματικότητα.

Δείτε τα βίντεο με τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου. Στο πρώτο βίντεο μιλά για την ακραία τρομοκρατία φανατικών ισλαμιστών. Στο δεύτερο μιλά για τα θέματα ασφάλειας και άμυνας που έχουν προκληθεί από τις νέες απειλές,αλλά και για τα θέματα που ενδιαφέρουν άμεσα την καθημερινότητα των στρατιωτικών.