ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Δηλώσεις κ. Υπουργού σχετικά με τις μεταθέσεις...

Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2015                   http://eplskmaked.blogspot.gr- ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

03-10-2015

Μετά την συνέντευξη του υπουργού Ναυτιλίας κ. Δρίτσα Θεόδωρου στο peiratikoreportaz.blogspot.com για τις μεταθέσεις, δεν περιμέναμε ότι θα υπάρχει τέτοιο απύθμενο θράσος εκ μέρους της νέας διοίκησης της ΠΟΕΠΛΣ, στο να τολμάει να πανηγυρίζει, όταν ο ίδιος ο Υπουργός τους κατηγορεί για την επιμονή τους στο να ξεσπιτωθούν οικογένειες μέσα στον χειμώνα και μεσούσης της σχολικής χρονιάς. Ευτυχώς ο ίδιος αντιδράει σε αυτό. 

Επίσης, κάνει λόγο ο κ. Υπουργός για παρανομίες και παρατυπίες στις μεταθέσεις, για τις οποίες αυτοί (η νέα διοίκηση) πανηγυρίζουν!!! 
 Παρότι η θέση μας ήταν και είναι ξεκάθαρη απο την πρώτη στιγμή, δηλαδή ότι επιμένουμε για διαδικασίες στην βάση και στο πλαίσιο μεταθέσεων σύμφωνα με τις διατάξεις που προβλέπονται απο τα Π.Δ 33/09 και 97/12 και όχι σε μη μεταθέσεις, εντούτοις θεωρούμε την απόλυτη δικαίωση μας, με τα όσα ανέφερε ο κ. Υπουργός ότι υπήρξαν και παρανομίες και παρατυπίες στις μεταθέσεις. 
Από την πρώτη στιγμή (08-04-2015 μία ημέρα μετά την ανακοίνωση πινάκων μορίων και κενών θέσεων) άρχισαν οι αντιδράσεις και οι καταγγελίες μας. Δυστυχώς, φαίνεται ότι σκοπίμως φρόντιζαν κάποιοι να μην έφταναν οι κραυγές μας στον κ. Υπουργό.

Η νέα διοίκηση της ΠΟΕΠΛΣ, δεν βρίσκει ούτε μία λέξη να πει για την αναφορά του Υπουργού στην αλλαγή του Καλλικράτη, με την οποία επισήμως άνοιξε το θέμα. Την χαιρετίζουμε φυσικά όλοι εμείς που πολύ σωστά ζητούσαμε και πετύχαμε να παραμείνει ανοιχτό και δηλώνουμε οτι στην προσπάθεια του αυτή, θα μας βρει αρωγούς και συμπαραστάτες.

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Αντώνιος (Γ. Γραμματέας ΕΠΛΣ Κ. Μακεδονίας)
ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ Χρήστος (Ταμίας ΕΠΛΣ Κ. Μακεδονίας & Μέλος ΔΣ ΠΟΕΠΛΣ)