ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

PEIRATIKO REPORTAZ: TA ΒΑΤΡΑΧΙΑ(αν και οι ιδέες κάποιων από δαύτους δεν έχουν καμια δουλειά στο ΛΣ), ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΖΟΥΝ, κ. ΖΩΗ. ΟΥΤΕ, Ο κ.αρχισεκιουριτάς , Ο ΠΡΏΗΝ ΤΟΥ Π.Ν- Για ψάξε να πληροφορηθείς για πόσους και ποιούς, τργύρω σου, οι ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΘΗΝΩΝ έχουν...απασφαλίσει;;;;


www.bloko.gr- ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2015 07:24

Οι αδιάφθοροι της ΕΛ.ΑΣ ψάχνουν το καρτέλ της Μυκόνου, Ποιος μέσα από την Αστυνομία ενημέρωσε τον πρώην λιμενικό;

Το bloko.gr οφείλει ν' αναγνωρίσει στην ηγεσία της Αστυνομίας ότι και άμεσα αντανακλαστικά έχει και δεν αφήνει τίποτα και καμία σκιά να πλανάται πάνω από το Σώμα δημιουργώντας μελανές κηλίδες αμφιβολίας ή ερωτημάτων.

Μετά τ' απανωτά ρεπορτάζ της ενημερωτικής ιστοσελίδας μας για το καρτέλ της Μυκόνου και τις
υπόνοιες που αφήσαμε ( ΕΔΩ ) και προέρχονται από τον ρουν των ιστορικών γεγονότων, ο κ. αρχηγός διέταξε τη διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας για να διαπιστωθεί αν και τί συμβαίνει.
Και για να φρεσκάρουμε λίγο τη μνήμη μας, το γενεσιουργό της έρευνας ερώτημα ήταν "Ποιος από την Αστυνομία "ενημέρωσε" τον λιμενικό του καρτέλ της Μυκόνου ότι γίνεται έρευνα σε βάρος του; "
Ας ανατρέξουμε λίγο λοιπόν στα γεγονότα με χρονολογική σειρά
Το ΒΗΜΑ της Κυριακής και ο συνάδελφος Βασίλης Λαμπρόπουλος δημοσιοποιούν στις 14 Αυγούστου ένα υψηλής ακρίβειας στο πληροφοριακό πεδίο ρεπορτάζ με τίτλο "Οι «έμποροι ναρκωτικών της Μυκόνου» και το νέο κύκλωμα επιόρκων του «Θησέα» ".
Η αστυνομική επιχείρηση και οι τρεις συλλήψεις για το καρτέλ της Μυκόνου, γίνονται στις 23 Αυγούστου. Εννιά ημέρες αργότερα δηλαδή.
Το bloko.gr στις 24 Αυγούστου δημοσιεύει το επίμαχο για την έρευνα των αδιάφθορων άρθρο " Ποιος από την Αστυνομία "ενημέρωσε" τον λιμενικό του καρτέλ της Μυκόνου ότι γίνεται έρευνα σε βάρος του; " και την αμέσως επόμενη ημέρα δημοσιοποιούμε μια σειρά με αποκαλυπτικές πληροφορίες σε ρεπορτάζ με τίτλο " Υπάρχει και δεύτερη "καβάτζα" του καρτέλ της Μυκόνου που δεν ερευνήθηκε; Υπήρχε γυναίκα έμπορος ναρκωτικών που δεν εξετάστηκε; ".
Μόλις προχθές δε, αναρωτηθήκαμε ( ΕΔΩ ) εάν και κατά πόσο οι μικρποσότητες ναρκωτικών που κατασχέθηκαν, αιτιολογούν τέτοια επικοινωνιακή θριαμβολογία από πλευράς Δίωξης Ναρκωτικών.
Χθες, την 1η του Σεπτέμβρη, είδαν το φως της δημοσιότητας οι πρώτες μετά το ξέσπασμα της υπόθρσης πληροφορίες, περί εμπλεκόμενης στο καρτέλ γυναίκας, με κομβικό μάλιστα ρόλο στο δίκτυο, μετά την "ανάγνωση" τηλεφωνικών συνδιαλλέξεων. Όλο το προηγούμενο διάστημα, στελέχη της Δίωξης δήλωναν άγνοια για την ύπαρξη ή όχι γυναίκας, αλλά μάλλον τους προέκυψε ... αιφνιδιαστικά.
Το bloko.gr έκανε επίκληση πηγής που πολλές φορές στο παρελθόν υπήρξε έγκυρη και ακριβοδίκαιη και συνεπώς, υψηλής αξιοπιστίας. Βάλτε λοιπόν όλα τα μεγέθη σε χρονολογική σειρά και αναρωτηθείτε κι εσείς εάν είναι εύλογα ή όχι τα ερωτήματα και οι απορίες μας, ατρχής γενομένης από το κρίσιμο και ουσιαστικό. "Ποιος μέσα από την ΕΛ.ΑΣ. ενημέρωσε το καρτέλ της Μυκόνου για τη διεξαγωγή της επικείμενης έρευνας; "