ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Διαβάζεις την ανακοίνωση, των κ.κ. Τσατσουλή και Καμβύση και λες " μπράβο τους δεν έχουν βαρίδια, ούτε από την στρατιωτική ηγεσία και...συμπληρώνεις: μαγκιά τους λοιπόν και στους νομικούς τους ανέθεσαν την υπόθεση. Και την παραμεθόριο θα επισκεφθούν. Αμ...δε, που δεν είναι έτσι!!!!


H ΠΙΚΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ-ΣΟΒΑΡΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ


Πριν ακριβώς από 20 ημέρες θέσαμε την Ελληνική Πολιτεία προ των ευθυνών της με ανακοίνωση μας (εδω)
H ΠΙΚΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ-ΣΟΒΑΡΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥγια να υποδείξουμε ακριβώς τον κίνδυνο να θρηνήσουμε συναδέλφους. Δυστυχώς για εμάς η πικρή δικαίωση ήρθε πολύ σύντομα αφού οι υπεύθυνοι συνεχίζουν να κοιμούνται έναν νήδυμο ύπνο και  να είναι τυφλοί τά τ᾽ ὦτα τόν τε νοῦν τά τ᾽ ὄμματ᾽ εἶ.
Επειδή όμως εμείς  ως νέα Διοίκηση  δεν οφείλουμε και δεν χρωστάμε κανενός είδος γραμματίου σε κανέναν  υψηλά ιστάμενο πολιτικό η στρατιωτικό,
παρά μόνο χρωστάμε έμπρακτη συμπαράσταση στους απλούς συναδέλφους μας, που μας εξέλεξαν ως οδηγούς της νέας προσπάθειας για ‘αλλαγή πορείας’’ , για αυτό δε,δηλώνουμε με πράξεις ότι ‘’αυτά που ήξεραν κάποιοι να τα ξεχάσουν’’
Ήδη οι νομικοί σύμβουλοι της Ομοσπονδίας έχουν πάρει εντολές για διερεύνηση τυχόν ευθυνών για το πώς έχουμε φτάσει στο πραγματικό γεγονός της υποστελέχωσης κατά 50,60 ακόμα και 70%  των συγκεκριμένων Λιμενικών Αρχών που αποτελούν πύλες εισόδου μεταναστών και προσφύγων ,και  στις οποίες ουσιαστικά εδώ και πολύ καιρό έχει ξεσπάσει ένας ιδιότυπος πόλεμος  με συνέπεια οι συνάδελφοι να δουλεύουν πέρα από τα ανθρώπινα όρια τους και βέβαια να είναι πλέον πολύ πιθανό να  προκληθεί ατυχές  συμβάν, όπως ο σοβαρός τραυματισμός του συναδέλφου μα ς το περασμένο Σάββατο της 29-8-015.
Τις επόμενες ημέρες ακριβώς μετά από την παράσταση διαμαρτυρίας στην Δ.Ε.Θ θα υπάρξει εισήγηση  της Ομοσπονδίας  σε   Γ.Σ&Δ.Σ που θα γίνουν στην Θεσσαλονίκη να υπάρξουν κλιμάκια  αλλά και Διοικητικά Συμβούλια Ομοσπονδίας  στα μέρη όπου οι συνάδελφοι μας καθημερινά ματώνουν στην κυριολεξία. 
Η Ομοσπονδία οφείλει να είναι παντού και όχι μόνο στην πρωτεύουσα
Από εδώ και πέρα τον λόγο  θα  έχει  και η Δικαιοσύνη
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ Αθανάσιος                ΚΑΜΒΥΣΗΣ Σαράντος