ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Παρέμβαση Τσίπρα για τις επιθέσεις εις βάρος της ζητά η Κωνσταντοπούλου. «Πυρά» σε Μάρδα - Πανούση

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ: http://news.in.gr
Παρέμβαση Τσίπρα για τις επιθέσεις εις βάρος της ζητά η ΚωνσταντοπούλουΑθήνα
Την προσωπική παρέμβαση του πρωθυπουργού για τις επιθέσεις εις βάρος της ζητά με επιστολή της στον Αλέξη Τσίπρα η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου. Στην επιστολή, με ημερομηνία 31 Ιουλίου, η κ. Κωνσταντοπούλου ζητά από τον κ. Τσίπρα «να θωρακίσει το δημόσιο διάλογο και τα φαινόμενα εκφυλισμού και απροκάλυπτου κανιβαλισμού».
Όπως αναφέρει το Mega, η κ. Κωνσταντοπούλου στρέφει τα πυρά της εναντίον του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα και του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση, κάνοντας λόγο για «σειρά προσβλητικών δηλώσεων» σε βάρος της και «ανοίκειες και προσβλητικές τοποθετήσεις εναντίον της». Μάλιστα, για τον κ. Πανούση, αναφέρει πως «η επιθετική επιμονή του γεννά πολλές απορίες».
«Γνωρίζοντας την ευαισθησία σας σε σχέση με ζητήματα σεβασμού της διάκρισης των εξουσιών, αλλά και σεβασμού της προσωπικότητας των θεσμικών λειτουργών, θα σας παρακαλούσα να μεριμνήσετε προσωπικά, ώστε αυτό το ονειδιστικό για την Δημοκρατία φαινόμενο να λάβει ένα τέλος» αναφέρει στην επιστολή της η πρόεδρος της Βουλής.
Η κ. Κωνσταντοπούλου σημειώνει: «Πρώτα τα μέλη της κυβέρνησης με το παράδειγμά τους, με την αυτοσυγκράτηση και την τήρηση των αρχών της πολιτικής και θεσμικής ευπρέπειας, θα πρέπει να δίνουν τον τόνο και να συγκροτούν το θεσμικό υπόδειγμα ώστε αυτές οι αρχές να γίνονται σεβαστές και από την αντιπολίτευση και, συνολικά, να θωρακίζεται ο δημόσιος διάλογος από φαινόμενα εκτράχυνσης, εκφυλισμού ή και απροκάλυπτου κανιβαλισμού».
Επίσης, η κ. Κωνσταντοπούλου αναφέρει πως, έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρωθυπουργό, θα εισηγηθεί στη Διάσκεψη των προέδρων να μείνει κλειστή η Βουλή των Ελλήνων από την Πέμπτη 6 Αυγούστου έως και την Κυριακή 16 Αυγούστου.