ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

ΕΠΛΣ ΔΥΤ. ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ,ΑΘΑΝ.ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ : ΕΛΑ ΕΣΥ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΑ 42 ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΊΘΕΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ!!!!!!!



ΧΑΝΙΑ 03 Αυγούστου 2015
Αρ.Πρωτ.:17/2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κύριε Πρόεδρε σε συνέχεια της από 31/07/2015 με Αρ. Πρωτ.:15/2015 επιστολή μας με την οποία σας γνωρίσαμε τις απορίες και τον προβληματισμό των μελών μας ζητώντας σας πειστικές απαντήσεις για το ζήτημα των μεταθέσεων, θεωρούμε ότι οι μέχρι τώρα προφορικές σας εξηγήσεις σχετικά με την συμμετοχή σας στο Συμβούλιο Μεταθέσεων και τις Αποφάσεις μεταθέσεων στο Νομό Χανίων τις οποίες προσυπογράψατε είναι μη επαρκώς δικαιολογημένες. Κατόπιν τούτου και σε απάντηση της πρόσκλησης σας,
 προκειμένου την Τρίτη 04/08/2015 Πρόεδρος και Γενικός Γραμματέας παρευρεθούν ενώπιον του Δ.Σ. της ΠΟΕΠΛΣ σας ενημερώνουμε ότι δεν θα παραβρεθούμε καθώς θεωρούμε ότι εσείς πρέπει να επισκεφθείτε τις Υπηρεσίες του Νομού Χανίων και να ενημερώσετε ο ίδιος τα 40 υπό μετάθεση στελέχη των οποίων ο οικογενειακός και οικονομικός προϋπολογισμό τους διαλύονται και μάλιστα με την δική σας υπογραφή.
Αναμένουμε την απάντησή σας στο αίτημα μας, προκειμένου ενημερώσουμε τα μέλη μας για την άφιξή σας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΡΤΑΚΗΣ Ιωάννης                ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος