ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ-ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΑ- ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΚΥΡΙΟΙ, ΦΑΡΔΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ!!!

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015  ώρα 9.43 π.μ

6 ΧΡΟΝΙΑ PEIRATIKO REPORTAZ- ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ένας πλοίαρχος, που το όνομά του αρχίζει από Κ.  Συγγενής του Επιτρόπου,Δημητράκη,  μαθαίνουμε..Κολλητός σου κ. Αθανασόπουλε Ένας άλλος, δεύτερος  απεσταλμένος του μεγαλοσχήμονα. Κάποια τσιράκια πιο κάτω με εντολή άνωθεν. 
Όχι απλά κάνουν προπαγάνδα στους ένστολους να ψηφίσουν ΝΑΙ στο δημοψήφισμα. Αλλά,  τους απειλούν. Τους εκβιάζουν με μετάθεση δυσμενή. Στέλνουν μηνύματα υπέρ του ΝΑΙ σε πολλά λιμεναρχεία,  ανά την χώρα. Γυρίζουν σε διαδρόμους και γραφεία και υβρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝ.ΕΛΛ και τον υπουργό, Θ.Δρίτσα.
Υβρίζουν τον λαό που είναι υπέρ του ΟΧΙ.
Αν δεν κάνουμε λάθος όλα αυτά εμπίμπουν στον Στρατιωτικό Ποινικό Κώδικα...
Στρατιωτικοί κάνουν προπαγάνδα εντός του ΑΡΧΗΓΕΊΟΥ ΤΟΥ Λ.Σ, τρεις μέρες πριν την ετυμηγορία του Ελληνικού Λαού με την διεξαγωγή δημοψηφίσματος, που ψήφισε το Ελληνικό Κοινοβούλιο....


Θα σας καταγγείλουμε δημόσια ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ εκεί που πρέπει...
Και ΕΔΩ,  στο PEIRATIKO REPORTAZ , εάν ο αντιναύαρχος Αθανασόπουλος και ο Νικ.Πατρινός δεν πράξουν το καθήκον τους εντός των επομένων τριών ωρών.
 Εμείς μιλάμε πάντα σοβαρά και με στοιχεία!!!
Τελεία και παύλα!!!

ΠΟΠΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ