ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Ο αριστερός, αλλά και γενικότερα, ο άνθρωπος από τα ΟΧΙ του κρίνεται , αγαπητέ φίλε, Θοδωρή. Και όχι από τα ΝΑΙ!!!

 Αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας και βουλευτής Α Πειραιά 
και Νησιών, Θοδωρής Δρίτσας- 28 Ιουλίου 2015
 
Εμμένει στην αντίθεση του στη πώληση του λιμανιού του Πειραιά ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας κ. Θοδωρής Δρίτσας. Υπενθυμίζεται πως την ίδια θέση έχουν διατυπώσει και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Α και Β εκλογική
περιφέρεια Πειραιά.
Μιλώντας σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά - από το οποίο αποχώρησε πρόσφατα - όπου του απονεμήθηκε το μετάλλιο της πόλης για την πολυετή προσφορά του από τη θέση του επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Το Λιμάνι της Αγωνίας»  και του δημοτικού συμβούλου Πειραιά ο κ. Δρίτσας σημείωσε:
 «Η πώληση του λιμανιού  παραμένει λάθος. Δεν πρέπει να γίνει. Σε κάθε περίπτωση η δική μου θέση είναι γνωστή. Εγώ δίνω τη μάχη μου από τη θέση που βρίσκομαι, για να πείσω ότι αυτό είναι ένα λάθος. Το ερώτημα είναι, ποιος πρέπει να πεισθεί. Και εκεί υπάρχει μια τεράστια δυσκολία. Όμως, είναι μπροστά μας ένα πεδίο, πέραν από την τελική κατάληξη, που και ο Δήμος Πειραιά και το Δημοτικό Συμβούλιο, πιστεύω ότι πρέπει να έχουν συμμετοχή».
Και τόνισε: «Λιμάνι του Πειραιά, που δεν είναι απλώς λιμάνι, είναι λιμάνι - πόλη και αφορά το μέλλον του Πειραιά στην ολότητά του: έχουμε μπροστά μας εξελίξεις. Η πιεστική επιμονή των δανειστών για εξασφάλιση σίγουρων πόρων εξόφλησης των δανείων, είναι η μία αιτία για τις εξελίξεις στο λιμάνι του Πειραιά. Το τεράστιο ενδιαφέρον ισχυρότατων συγκροτημάτων που ασχολούνται με τη λιμενική βιομηχανία, είτε πρόκειται για χώρες σαν την Κίνα, είτε πρόκειται για χώρες σαν τη Δανία ή άλλες χώρες, είναι η δεύτερη αιτία».