ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών αποφάσισε ομόφωνα την έκπτωση της Ναυτιλιακής Εταιρείας Λέσβου- Τώρα το θέμα είναι πλέον στα χέρια του κ. Δρίτσα!



Το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών αποφάσισε ομόφωνα την έκπτωση της Ναυτιλιακής Εταιρείας Λέσβου
Σήμερα πραγματοποιήθηκε το πολυαναμενόμενο Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών, κατά το οποίο και συζητήθηκε το θέμα "Ερώτημα κ. Αναπληρωτή ΥΠ.Ο.Υ.Ν.Τ. προς το Σ.Α.Σ. για τη διατύπωση γνώμης σχετικά με ενδεχόμενη κήρυξη της εταιρείας ΣΙ-ΛΙΝΚ ΦΕΡΡΙΣ ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ έκπτωτης της υπ' αριθ. 3328.1.7.11/01/2010/4-8-2010 σύμβασης ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας για την εξυπηρέτηση της δρομολογιακής γραμμής ΛΑΥΡΙΟ-ΑΓΙΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ-ΛΗΜΝΟΣ, κατάπτωση εγγυητικής επιστολής και επιβολή κυρώσεων".
σασ1

Στην συνεδρίαση ήταν παρόντες και τοποθετήθηκαν ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της "Λήμνος Τουριστική" κ. Δημήτρης Σφενδύλης, καθώς και ο πρώην Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Τσανταρλιώτης.
σασΣύμμαχος της Λήμνου στη σημερινή συνεδρίαση η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου, η οποία είναι και μέλος τους Συμβουλίου, ως εκπρόσωπος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος.
Μετά από αρκετή συζήτηση, τα μέλη του Σ.Α.Σ., σύμφωνα με πληροφορίες της Λημνιακής Φωνής ψήφισαν ομόφωνα θετικά.
Πλέον περιμένουμε την Δευτέρα την απόφαση του κ. Δρίτσα. Οι πληροφορίες της Λημνιακής Φωνής θέλουν την γραμμή να αναλαμβάνει το "Express Πήγασος" της Hellenic Seaways, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει.
Εν αναμονή των εξελίξεων.