ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Δήμαρχος Λήμνου "Ένα βήμα προς την επίλυση του ακτοπλοϊκού μας προβλήματος η σημερινή γνωμοδότηση του Σ.Α.Σ."...



http://limniakifoni.gr- αναδημοσίευση

Ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, συμμετείχε στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών που πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 29 Μαΐου στον Πειραιά, κατά το οποίο συζητήθηκε ο καθορισμός της δρομολογιακής γραμμής και των χαρακτηριστικών αυτής για την εξυπηρέτηση της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου.

Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης, ο κ. Μαρινάκης δήλωσε : «Η σημερινή γνωμοδότηση του ΣΑΣ αποτέλεσε ακόμη ένα βήμα προς την επίλυση του ακτοπλοϊκού προβλήματος της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου. Αναμένουμε την ολοκλήρωση των διαδικασιών από πλευράς του Υπουργείου.
Εμείς στεκόμαστε στη δέσμευση του Αναπληρωτή Υπουργού κ. Θ. Δρίτσα, ο οποίος επεσήμανε ότι  δεν θα επιτραπεί σε κανέναν να προκαλέσει περαιτέρω προβλήματα στην ακτοπλοϊκή εξυπηρέτηση των δύο νησιών, καθώς και ότι αναμένεται να δρομολογηθεί πλοίο μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη. Όπως όλα δείχνουν, με βάση όσα συζητήθηκαν στο ΣΑΣ, είναι εφικτή η τήρηση της δέσμευσης αυτής, με δρομολόγηση πλοίου ίσως και πριν από την Πέμπτη».