ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Πραγματοποίηση επισκέψεων στις Λιμενικές Αρχές Ουρανούπολης, Ιερισσού και Σταυρού


Τρίτη, 26 Μαΐου 2015

Aρ. Πρωτ: 56/2015                                  Θεσσαλονίκη 26-05-2015

Αντιπροσωπεία μελών του ΔΣ της Ένωσης μας αποτελούμενη από τους ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ Σοφοκλή, ΤΖΟΥΜΚΑ Κων/νο, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Αντώνιο, ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ Χρήστο και ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ Χρήστο, επισκέφτηκαν σήμερα τις Λιμενικές Αρχές Ουρανούπολης, Ιερισσού και Σταυρού, ενημερώνοντας τους συναδέλφους μας για όλα τα τρέχοντα θέματα – ζητήματα που αφορούν το Σώμα μας, καταγράφοντας τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζει το προσωπικό στην καθημερινότητα του και ανταλλάσοντας απόψεις για όλα τα θέματα που απασχολούν τους συναδέλφους.
Εκτενή συζήτηση πραγματοποιήθηκε για: α) τα προβλήματα που επέφερε ο “Καλλικράτης” στις Υπηρεσίες και το προσωπικό , β) το ΠΔ μεταθέσεων και την διενέργεια του τακτικού συμβουλίου μεταθέσεων , γ) τις οργανικές θέσεις του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ και την άνιση κατανομή αυτών , δ) τις συνεχείς αποσπάσεις σκαφών και προσωπικού προς τις Λιμενικές Αρχές της παραμεθορίου και ε) τα τεκταινόμενα στην ΠΟΕΠΛΣ μετά την πρόταση μομφής και την ανάληψη προσωρινής διοίκησης.
Ενημερώσαμε τους συναδέλφους για όλες τις ενέργειες – δράσεις της Ένωσης μας με τις συνεχείς επισκέψεις σε πολιτικούς φορείς και τις προσπάθειες εξεύρεσης λύσεων στα προβλήματα του προσωπικού και των Λιμενικών Αρχών.
Διατυπώσαμε την ξεκάθαρη θέση μας όσον αφορά τις μεταθέσεις, η οποία δεν είναι άλλη από την πλήρη εφαρμογή του ΠΔ μεταθέσεων χωρίς εκπτώσεις και ομηρίες.
Η Ένωση μας, βρίσκεται πάντα δίπλα στους συνάδελφους, ενημερώνοντας τους συνεχώς και καταβάλλοντας προσπάθεια επίλυσης όλων των θεμάτων που τους απασχολούν.