ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Συμμετοχή του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας 2015...

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας 2015 η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε διαφορετικό λιμάνι της Ευρώπης και δεδομένου ότι, η πόλη του Πειραιά επελέγη από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως η τιμώμενη πόλη για το έτος 2015, διοργανώνονται από τον Δήμο Πειραιά και άλλους φορείς, αθλητικές εκδηλώσεις, που στόχο έχουν να τονίσουν τον ζωτικό ρόλο της θάλασσας στη ζωή των πολιτών.

Το Λιμενικό Σώμα συμμετέχει ενεργά στις εκδηλώσεις αυτές και το κοινό που θα παρευρεθεί στους αγώνες, θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει αθλητές εγνωσμένης αξίας, στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με διεθνείς διακρίσεις (Παγκόσμιοι Πρωταθλητές - Ολυμπιονίκες).
Την 30-05-2015 και ώρα 11:00 στο Πασαλιμάνι , θα συμμετάσχουν σε αγώνες Κολύμβησης στο αγώνισμα των 500 μέτρων ελεύθερο (1ο Ολυμπιακό αγώνισμα) οι κάτωθι αθλητές του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ:
  1. Αρχικελευστής Λ.Σ. Πρίτσινα Δέσποινα .
  2. Kελευστής Λ.Σ. Οικονόμου Αθανάσιος .
Την 31-05-2015 και ώρα 09:00 με αφετηρία την περιοχή “Σκαφάκι” και τερματισμό τη Μαρίνα Ζέας, θα συμμετάσχουν σε αγώνες Κωπηλασίας οι κάτωθι αθλητές του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.:
1) Αντιπλοίαρχος Λ.Σ Πολύμερος Βασίλειος .
  1. Υποπλοίαρχος Λ.Σ Μπισκιτζή Χρυσή .
Την ίδια ημέρα (31-05-2015) και ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθούν στο κολυμβητήριο Βοτσαλάκια στην Καστέλλα Πειραιά, αγώνας Υδατοσφαίρισης μεταξύ της ομάδας του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και αντίστοιχης μικτής ομάδας του Πειραιά. Με την ομάδα του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. θα συμμετάσχουν τα κάτωθι στελέχη:
Προπονητές:
1) Σημαιοφόρος Λ.Σ. Βλάχος Θεόδωρος .
2) Σημαιοφόρος Λ.Σ. Παυλίδης Θεοχάρης .
Αθλητές:
1) Υποπλοίαρχος Λ.Σ. Λούδης Κωνσταντίνος .
2) Υποπλοίαρχος Λ.Σ. Χατζηθεοδώρου Θεόδωρος .
3) Υποπλοίαρχος Λ.Σ. Ψύχος Γεώργιος .
4) Υποπλοίαρχος Λ.Σ. Ρέππας Γεώργιος .
5) Υποπλοίαρχος Λ.Σ. Μάζης Δημήτριος .
6) Υποπλοίαρχος Λ.Σ. Βλοντάκης Αντώνιος .
7) Υποπλοίαρχος Λ.Σ. Αφρουδάκης Γεώργιος .
8) Υποπλοίαρχος Λ.Σ. Καλακώνας Θεόδωρος .
9) Σημαιοφόρος Λ.Σ. Καραμάνης Νικόλαος .
10) Σημαιοφόρος Λ.Σ. Δάνδολος Κωνσταντίνος .
11) Ανθυπασπιστής Λ.Σ. Διαρεμές Παύλος .
12) Επικελευστής Λ.Σ. Φαναριώτογλου Αγησίλαος .
Επιπλέον των προαναφερόμενων αθλητικών δραστηριοτήτων, το Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. θα διαθέσει περιπολικά σκάφη από 28-31/05/2015 στη Μαρίνα Ζέας προκειμένου δοθεί η δυνατότητα στους πολίτες να τα επισκεφτούν διανέμοντας συγχρόνως ενημερωτικό φυλλάδιο για το Λιμενικό Σώμα και την Ελληνική Ναυτιλία.
Επίσης, την Κυριακή 31/05/2015 στο Ε.Β.Ε.Π. Και από ώρα 11:30 – 13:00 θα δοθούν διαλέξεις από Αξιωματικούς του Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ναυτικών και Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. με θέμα το Ναυτικό Επάγγελμα και τη Σταδιοδρομία στο Λιμενικό Σώμα αντίστοιχα.
Τέλος, η μπάντα του Λ.Σ. Την 31/05/2015 και από ώρα 10:30 θα συμμετάσχει στο Μουσικό Περίπατο που θα πραγματοποιηθεί από τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων προς τη Μαρίνα Ζέας.