ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Μ.Γλέζος στο MEGA για συνεργασία με ΑΝ.ΕΛ, Α.Μέρκελ-Γερμανία και την ιστορική ευκαιρία του ΚΚΕ -στην Κατοχή- που "αργότερα παρέδωσε την εξουσία στους Εγλέζους" (video)


Παρακολουθείστε την χθεσινοβραδινή βαρυσήμαντη συνέντευξη του ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟΥ στο MEGA, όπου με απόλυτη σαφήνεια και καθαρότητα σκέψης -που θα ζήλευαν ακόμη και 20χρονοι- ο 93χρονος ήρωας και πολιτικός σχολιάζει τις εξελίξεις.
Δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από τη συγκρότηση της νέας κυβέρνησης και εξηγεί γιατί εκφράζοντας, όμως,  τις επιφυλάξεις του για την ύπαρξη υπουργείων Δημόσιας Τάξης και Δικαοσύνης.
"Δεν πρόκειται να υπακούσουμε στις εντολές της Μέρκελ. Δεν πρόκειται να υπακούσουμε στις εντολές της τρόικα. Δεν πρόκειται να υπακούσουμε πουθενά. Θα υπακούσουμε στις εντολές που μας έδωσε ο ελληνικός λαός. Εκείνοι που έχουνε να χάσουνε, αν θέλουν να τα σπάσουμε, είναι η γερμανική κυβέρνηση ΟΧΙ η Ελλάδα. Η Ελλάδα δεν πρόκειται να χάσει. Από την στιγμή που έρχεται στην εξουσία ο ΛΑΟΣ δεν πρόκειται να χάσουμε τίποτα απολύτως. Έχω μια εμπερία, ας μου επιτραπεί, μακρόχρονη και γνωρίζω τι σημαίνει να έχει ο ΛΑΟΣ την ΕΞΟΥΣΙΑ. Την είχαμε την Κατοχή. Προς τιμήν του -τότε- το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας την έδωσε στο λαό, άσχετα αν αργότερα ΤΗΝ ΠΑΡΕΔΩΣΕ στους Εγγλέζους. Αυτό είναι μία άλλη ιστορία.".
ΛΑΜΠΡΟΣ Θ. ΠΑΠΑΞΕΝΑΚΗΣ