ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Γιαταγάνα: Δεν είπα ποτέ ότι η καταγγελία Χαϊκάλη είναι στημένη. Διευκρινιστική δήλωση

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ: http://news.in.gr
«Δεν γνωρίζω, και δεν υπαινίχθηκα, αν ο Γ.Αποστολόπουλος είναι και σήμερα συνεργάτης του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Καμμένου» τόνισε σε νεώτερη δήλωση η βουλευτής Χρυσούλα Γιαταγάνα.
«Με αφορμή δημοσιεύματα ύστερα από συνομιλία που είχα με δημοσιογράφους στη Βουλή, οφείλω να ξεκαθαρίσω τα εξής: 
» Δεν είπα ποτέ, και δεν πιστεύω, ότι οι καταγγελίες Χαϊκάλη για απόπειρα χρηματισμού του είναι στημένες. Αντίθετα θεωρώ, και το υπογράμμισα στους δημοσιογράφους, ότι η υπόθεση αυτή είναι σοβαρή και πρέπει να ελεγχθεί άμεσα και εξονυχιστικά από την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη. Δεν γνωρίζω, και δεν υπαινίχθηκα, αν ο Γ.Αποστολόπουλος είναι και σήμερα συνεργάτης του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Καμμένου.»
Μετά τις πρωινές δηλώσεις της κ. Γιαταγάνα, οι ΑΝΕΛ εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία τόνιζαν ότι:
«Ο Γ.Αποστολόπουλος έχει αποχωρήσει από τους ΑΝΕΛ την άνοιξη του 2013, έχουμε ζητήσει την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών του συνδιαλέξεων (για να αποδειχθεί πως δεν είχε επαφή με τους ΑΝΕΛ). Ο  οποιοσδήποτε μας συκοφαντεί θα τον παραπέμπουμε στη Δικαιοσύνη.
» Αυτό θα συμβεί τη Δευτέρα με τη Χρ. Γιαταγάνα η οποία έχει φύγει από τους ΑΝΕΛ εδώ και 9 μήνες χωρίς να έχει εξηγήσει τους λόγους της αποχώρησής της».
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ