ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Καλείται ως ύποπτος ο Γ. Αποστολόπουλος για την απόπειρα χρηματισμού Χαϊκάλη. Από τον εισαγγελέα Εφετών Π. Παναγιωτόπουλο, «εντός της ημέρας»

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ: https://left.gr
Σύμφωνα με την Ημερησία:
Εντός της ημέρας καλεί ο εισαγγελέας, Π. Παναγιωτόπουλος, ενώπιόν του, το πρόσωπο που, σύμφωνα με την καταγγελία του βουλευτή Π. Χαϊκάλη, επιχείρησε να τον δωροδοκήσει για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Ο κ. Παναγιωτόπουλος, που διερευνά την υπόθεση των καταγγελιών περί χρηματισμού βουλευτών, καλεί σήμερα τον άνθρωπο -τον οποίο κατονόμασε ο κ. Χαϊκάλης- με την ιδιότητα του υπόπτου για διάπραξη κακουργηματικής πράξης, που αφορά δωροδοκία βουλευτή.Γιώργος Αποστολόπουλος: 
Ο μεσάζων με το ψευδώνυμο «Δευκαλίων»
Όπως αναφέρει το thetoc.gr,  έλεγε ότι ήταν στέλεχος της γερμανικής Deutsche Bank, γνώστης της υπόθεσης των CDS, σύμβουλος των κυρίων Σαμαρά, Παπανδρέου και των ΑΝ.ΕΛ, σύμφωνα με τον Π. Καμμένο.
«Φωτογράφησε» αν και δεν κατονόμασε ο Πάνος Καμμένος, τον άνθρωπο που προσέγγισε -σύμφωνα με την καταγγελία- τον Παύλο Χαϊκάλη προκειμένου να τον δωροδοκήσει για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο Γιώργος Αποστολόπουλος, που συμβούλευε και τους ΑΝ.ΕΛ -όπως δήλωσε ο ίδιος ο κ. Καμμένος- εμφανίζεται να είναι ο άνθρωπος αυτός.
Στα αναλυτικά στοιχεία που έδωσε στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου ο πρόεδρος του κόμματος, είπε πως τον γνώρισε στο γραφείο του προέδρου της Ν.Δ Αντώνη Σαμαρά. Ο Γιώργος Αποστολόπουλος έλεγε ότι ήταν στέλεχος της γερμανικής Deutsche Bank και ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι για την γνωριμία του μαζί του μεσολάβησε ο κ. Σταματης. Του υπέδειξε -όπως είπε ο κ. Καμμένος- πως ο Αποστολόπουλος ήταν γνώστης της υπόθεσης των CDS και ότι θα μπορούσε να καταθέσει.
Οταν ο Πάνος Καμμένος έφυγε από τη Ν.Δ, ο Αποστολόπουλος που του έγραφε στο διαδίκτυο άρθρα με το ψευδώνυμο «Δευκαλίων», είπε ότι θα τον ακολουθήσει: «Μας συμβούλευε κιόλας και του είχα εμπιστοσύνη. Την Ανοιξη του 2013 μου είπε ότι θα πάρει δουλειά στην Τράπεζα Πειραιώς και όπως έμαθα απελύθη φέτος τον Ιούλιο», συμπλήρωσε ο κ. Καμμένος.
Ο Γιώργος Αποστολόπουλος δήλωνε ότι έχει διατελέσει σύμβουλος και των κυρίων Σαμαρά, Γιώργου Παπανδρέου και Γιώργου Παπακωνσταντίνου.