ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΙΜ (Wind): Ο αγώνας για υπογραφή συλλογικής σύμβασης απαιτεί τη συμμετοχή όλων μας για να είναι επιτυχής!

Στις 20/11/2014 πραγματοποιήθηκε νέα συνάντηση του διοικητικού συμβουλίου του Σωματείου μας με τη διεύθυνση του HR.

Στη συνάντηση αυτή, γνωστοποιήσαμε και επιδώσαμε το ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης στη διοίκηση, επαναλαμβάνοντας το αίτημά μας για υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας με ικανοποιητικούς όρους για όλους, όπως αυτοί έχουν ήδη διατυπωθεί.
Η διοίκηση του HR δεσμεύτηκε να μελετήσει νέα αντιπρόταση, την οποία θα μας κοινοποιήσει σε νέα συνάντηση, την επόμενη Τετάρτη 26/11.

 

Συνάδελφοι, -ισσες

Ο αγώνας για υπογραφή συλλογικής σύμβασης απαιτεί τη συμμετοχή όλων μας για να είναι επιτυχής. Έχουμε τη δύναμη και τα επιχειρήματα και μπορούμε να την επιβάλλουμε, αρκεί να ενωθούμε υπό αυτόν τον σκοπό. Ένας από τους επόμενους σταθμούς στη δράση μας για τη διεκδίκηση συλλογικής σύμβασης είναι η πανελλαδική απεργία της 27ης Νοεμβρίου 2014, στην οποία συμμετέχει το σωματείο μας.

Στα πλαίσια της ενημέρωσης των συναδέλφων μας σχετικά με τις εξελίξεις για τη συλλογική σύμβαση και τις κινητοποιήσεις, θα προχωρήσουμε σε περιοδείες στα κτίρια της εταιρίας Λ. Αθηνών & Μαρούσι την Τετάρτη 26/11/14.

Η συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη τώρα περισσότερο από ποτέ. Σημαντικό βήμα συλλογικής δράσης είναι και η ενεργή συμμετοχή συναδέλφων σε επιτροπές ανά τμήμα που θα συμμετέχουν ενεργά στο σχεδιασμό των δράσεων και θα μπορούν να μεταφέρουν από και προς το σωματείο οποιαδήποτε πληροφορία.

Επίσης, την Τρίτη 25/11 ώρα 7.30μμ θα γίνει ενημέρωση και μοίρασμα ανακοίνωσης στο καταναλωτικό κοινό έξω από το κατάστημα της WIND στο Περιστέρι, Παναγή Τσαλδάρη 61.

 

Ενωμένοι με το Σωματείο συμμετέχουμε, αγωνιζόμαστε, διεκδικούμε

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο ΠΑ.Σ.Ε.ΤΙΜ (Wind)
www.pasetim.com