ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

" Ένα άτομο, κατέβηκε από το όχημα στο οποίο επέβαινε, εισήλθε στο εστιατόριο κι αφού εξύβρισε χυδαία τους θαμώνες, άρχισε να πυροβολεί με καλάσνικοφ, λέγοντας «Τώρα θα χυθεί αίμα».!

Τώρα: Πυροβολισμοί σε εστιατόριο στο Μικρολίμανο

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2014, 04:27 

Σκηνές φαρ ουέστ εκτυλίχθηκαν λίγα λεπτά μετά τις 4:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου, μέσα σε εστιατόριο στην Ακτή Δηλαβέρη, στο Μικρολίμανο. 
Ένα άτομο, κατέβηκε από το όχημα στο οποίο επέβαινε, εισήλθε στο εστιατόριο κι αφού εξύβρισε χυδαία τους θαμώνες, άρχισε να πυροβολεί με καλάσνικοφ, λέγοντας «Τώρα θα χυθεί αίμα».

Μέσα στο κατάστημα επικράτησε πανικός, με τους πελάτες να τρέχουν προς πάσα κατεύθυνση προκειμένου να σωθούν από τη βροχή των πυροβολισμών. Μάλιστα, όπως φαίνεται και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του zougla.gr, οι ριπές μετέτρεψαν σε θρύψαλα την τζαμαρία του εστιατορίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πυροβολισμοί έπεσαν σε δύο δόσεις, καθώς, όταν άδειασε ο πρώτος γεμιστήρας, ο δράστης τον αντικατέστησε και συνέχισε να πυροβολεί, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν έξι άτομα, δύο εκ των οποίων σοβαρά.

Στη συνέχεια, ο δράστης βγήκε από το εστιατόριο, τραυμάτισε ένα ακόμα άτομο και διέφυγε με ταξί, το οποίο εξαφανίστηκε αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα.

Στο σημείο έφτασαν πέντε ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα οποία μετέφεραν τους τραυματίες στον Ευαγγελισμό και το Αττικό Νοσοκομείο.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο δράστης ήταν φαλακρός και φορούσε λευκό μπουφάν με κόκκινες ρίγες.