ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

email στην ΠΕΑΛΣ: Λ/Χ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΕΝΑ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ – ¨ΤΡΙΤΗ ΠΥΛΗ ΕΞΟΔΟΥ ¨ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ -ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΥΘΥΝΗΣ - ΜΕ ΠΟΛΥΣΥΧΝΑΣΤΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ - ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ!!!!!

www.limenika-nea.blogspot.gr

αναδημοσίευση



       Από τις 29 Αυγούστου , οπότε και θα εφαρμοστεί ο νέος λιμενικός «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ¨» , σε όλες τις λιμενικές Υπηρεσίες , το Λ/Χ Κορίνθου θα κληθεί να αντιμετωπίσει τα έκτακτα περιστατικά από την Νέα Πέραμο έως το Ακρ. Λυκοποριάς . Τα παραπάνω είναι τα νέα όρια του Λ/Χ Κορίνθου στον Κορινθιακό κόλπο και από τις ΣΚΥΡΩΝΙΔΕΣ πέτρες έως την Παλ. Επίδαυρο στο Σαρωνικό κόλπο , με δύο (02) φουσκωτά 9 μέτρων ( το ένα ταλαιπωρημένο , βλάβες στα μπαλόνια του  κάθε εβδομάδα) και οχήματα ως εξής : 1. Λιμ. Αρχή Κιάτου – μία (01) μηχανή , 2. Λιμ. Αρχή Κορίνθου –ένα (01) τζιπ σε κακή κατάσταση , 3. Λιμ. Αρχή Ισθμίων – δύο (02) περιπολικά , το ένα σε κακή κατάσταση , 4. Λιμ. Αρχή Αγ. Θεοδώρων –χωρίς αυτοκίνητο και 5. Λιμ. Αρχή Επιδαύρου –ένα (01) τζιπ 
.Επίσης το προσωπικό που ανά διατίθεται δεν φτάνει ούτε για τις βάρδιες . Για άλλη μια φορά ο Αϊ Νικόλας θα πρέπει να κάνει διπλοβάρδιες για να μην συμβούν διάφορα συμβάντα . ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΤΙΡΙΑΚΌ , τον μη εμβολιασμό του προσωπικού και το μη εφοδιασμό με υλικά προστασίας.