ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Η ΠΟΕΣΥ μάχεται μαζί με τους εργαζόμενους για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ και τη λειτουργία αμερόληπτου δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα και θα εξακολουθεί να πρωτοστατεί στον αγώνα αυτό!


Αθήνα, 22 Αυγούστου 2014

Η ΠΟΕΣΥ μάχεται μαζί με τους εργαζόμενους για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ και τη λειτουργία αμερόληπτου δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα και θα εξακολουθεί να πρωτοστατεί στον αγώνα αυτό.
Η χθεσινή απόφαση του Πρωτοδικείου Ηρακλείου που απέρριψε με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων αίτηση του ελληνικού δημοσίου για αναστολή εκτέλεσης της πρωτόδικης απόφασης που δικαιώνει τους εργαζόμενους της ΕΡΤ Ηρακλείου, αποτελεί ένα ακόμα θετικό βήμα σε αυτόν τον αγώνα.
Θα δώσουμε με όλες μας τις δυνάμεις και με το ίδιο αίσθημα δικαίου τον αγώνα για τη δικαίωσή μας και στη δίκη που θα διεξαχθεί στο Εφετείο Ανατολικής Κρήτης.
Πρόκειται για έναν αγώνα που αφορά όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, κάθε δημοκράτη, κάθε άνθρωπο καλής θέλησης. Αφορά την ελευθερία του Τύπου, αφορά το δημοκρατικό μας πολίτευμα.
Είναι ένας αγώνας που δοκιμάζει και τα όρια αντοχής της ίδιας της ελληνικής δικαιοσύνης απέναντι στην εκτελεστική εξουσία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ