ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ: Πρόσφυγες σε Λαχανιά, Σύμη και Τήλο - Ανάμεσά τους και 15 ιατροί- Σύροι γιατροί είχαν αποβιβαστεί και σε Λήμνο και Λέσβο, τις προηγούμενες μέρες!!!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ PEIRATIKOU REPORTAZ -ΤΗΛΟΣ-ΔΙΑΣΩΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

Τετάρτη, 20 Αυγούστου 2014 
 
Τους 108 έφθασαν οι μετανάστες
που αποβιβάστηκαν χθες το πρωί στο ακριτικό νησί της Σύμης, ενώ την προηγούμενη ημέρα είχαν φθάσει ακόμη 65, μεταξύ των οποίων και 15 ιατροί από τη Συρία!
Στη Ρόδο και συγκεκριμένα στην περιοχή της Λαχανιάς εντοπίστηκαν χθες το βράδυ 14 παράνομοι μετανάστες, ενώ στην Τήλο βρέθηκαν σήμερα το πρωί στα βράχια περί τους 50 παράνομους μετανάστες.
Οι παράνομοι αλλοδαποί στη Σύμη φιλοξενούνται στην Αστυνομία και το Λιμεναρχείο.

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Εντοπισμός και σύλληψη (108) λαθρομεταναστών στη Σύμη   
Στις 19-08-2014 το μεσημέρι εντοπίστηκαν στη Σύμη και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Σύμης 108 υπήκοοι Συρίας (88 άνδρες και 12 γυναίκες που συνόδευαν 8 παιδιά) για παράνομη είσοδο στη χώρα προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια Διενεργείται προανάκριση.

Εντοπισμός και σύλληψη (20) λαθρομεταναστών στη Ρόδο   
Στις 19-08-2014 το βράδυ εντοπίστηκαν στην περιοχή Λαχανιά Ρόδου και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου 14 υπήκοοι Συρίας (12 άνδρες και 2 γυναίκες) για παράνομη είσοδο στη χώρα προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.
Στις 20-08-2014 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου 6 άνδρες που συνόδευαν ένα παιδί, υπήκοοι Συρίας, για παράνομη είσοδο στη χώρα προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.