ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

ΠΕΑΛΣ - ΠΟΕΠΛΣ: Στη σκοτεινή πλευρά του φεγγαρίου....οι αποφάσεις για τα εφάπαξ των ενστόλων!!!!!!!!!

ΠΕΑΛΣ - ΠΟΕΠΛΣ


Συνάδελφοι,

Μετά από πέντε βάρβαρα μνημονιακά χρόνια που κατακτήσεις και δικαιώματα έγιναν βορά μνημονιακών επιταγών, μετά από την κατεδάφιση των μισθών μας, αλλά και των προϋπολογισμών των οργανισμών που υπηρετούμε, ήρθε η ώρα των Ταμείων μας. Όπως φαίνεται είναι η προτελευταία φάση ενός δράματος γιατί η τελευταία σίγουρα κάπου βαθιά στην σκέψη τους είναι καλά κρυμμένη.
Με μια ρύθμιση καταπέλτη για τα Ταμεία, κλέβουν τις ζωές μας, συνεχίζουν τη ληστρική επιδρομή στο εισόδημά μας χωρίς δισταγμούς, χωρίς ντροπή, χωρίς αίσθημα ευθύνης. Μετά τις έντονες διαμαρτυρίες μας αλλά και τις αποδοκιμασίες του συνόλου των εν ενεργεία στελεχών των Σ.Α. και Ε.Δ. παρουσίασαν χθές μια νέα εκδοχή, εφηύραν μια νέα ορολογία, αυτή του "αξιόμαχου".

Ουδείς απο τους κυβερνητικούς εγκεφάλους, τους γραφειοκράτες και υπηρέτες της Τροϊκα  αισθάνθηκε την ανάγκη να εξηγήσει τι σημαίνει ο παραπάνω όρος, ποιός θα κρίνει  το αξιόμαχο και ποιά θα είναι τα αποτελέσματα που θα επιφέρει στα δικά μας Ταμεία και κατά συνέπεια στις δικές μας ζωές αλλά και των οικογενειών μας. 

Πρωτοφανής επίσης είναι η διάταξη που προβλέπει την ισχύ του υπό προώθηση νόμου από την κατάθεσή του στη Βουλή, δηλαδή πριν ακόμα ψηφιστεί, ισχύει. Προφανής αντιδημοκρατική και αντισυνταγματική ενέργεια.

Τούτη την ύστατη στιγμή που τα στελέχη Λ.Σ. στο σύνολό τους βρίσκονται σε μεγάλο αναβρασμό και αισθάνονται για ακόμα μια φορά την αδικία, όντας συνεπείς στις υποχρεώσεις τους προς το Κράτος, καλούμε να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και να αποσύρουν άμεσα τις επαχθείς διατάξεις του πολυνομοσχεδίου.

Πρέπει επιτέλους να αντιληφθούν ότι με τις πράξεις και ενέργειές τους πλήττουν συνεχώς, διαρκώς το "αξιόμαχο" των Σ.Α. και των Ε.Δ. που αποτελούν τους πυλώνες της Δημοκρατίας.

Συνάδελφοι,
Μετά από αυτές τις εξελίξεις είμαστε υποχρεωμένοι να αντιδράσουμε δυναμικά στο νέο εμπαιγμό που υφιστάμεθα με ένστολη κινητοποίηση την ερχόμενη εβδομάδα κατά τη διάρκεια συζήτησης του Νομοσχεδίου. Η ακριβής ημερομηνία και ώρα θα αναγγελθεί σήμερα μετά την έκτακτη σύσκεψη των Προεδρείων των Ομοσπονδιών μας.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: 
Η αρπαγή των κόπων μιας ζωής δεν είναι εξορθολογισμός, είναι ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ