ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Πανελλαδική συγκέντρωση αγωνιζόμενων εργαζομένων ΕΡΤ, το Σάββατο 26 Ιουλίου...

Πανελλαδική συγκέντρωση αγωνιζόμενων εργαζομένων ΕΡΤ, το Σάββατο 26 Ιουλίου
www.ertopen.com
αναδημοσίευση

23 Ιούλιος 2014 
 
Η ΠΟΣΠΕΡΤ και η ΠΟΕΣΥ καλούν σε πανελλαδική συγκέντρωση των αγωνιζόμενων εργαζόμενων της ERT Open, στην Αθήνα το Σάββατο 26 Ιουλίου ώρα 12:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΕΣΗΕΑ.

Ένα χρόνο και δυο μήνες μετρά ήδη το αυτοδιαχειριζόμενο πρόγραμμα των αγωνιζόμενων εργαζόμενων της ΕΡΤ. Δεκατέσσερις μήνες αυτόνομης και πολύπλευρης διεκδίκησης για να ξανανοίξει η ΕΡΤ. Βρισκόμαστε μπροστά σε άλλη μια κρίσιμη καμπή αυτού του αγώνα: Το ραδιοτηλεοπτικό μας πρόγραμμα και η ροή ειδησεογραφικού περιεχομένου στο site μας πρέπει να συνεχιστούν για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι. Για 2η σαιζόν θα πρέπει να μετρήσουμε δυνάμεις, διαθεσιμότητες και δυνατότητες και κόντρα στις δυσκολίες και τις αντιξοότητες να κρατήσουμε την ΕΡΤ ανοιχτή.
Οι δυσκολίες πολλές, κούραση που ξεπερνά τα όρια της εξάντλησης, οικονομικές αδυναμίες, ελλείψεις σε οργάνωση και συντονισμό κλπ. Αλλά παράλληλα και μια άσβεστη πίστη στο δίκαιο, το σωστό και μια μεγάλη επιθυμία να συνεχίσουμε τον αγώνα που 14 μήνες τώρα υπηρετούμε ψυχή τε και σώματι.
Η αγωνία για το μέλλον του αγώνα είναι διάχυτη. Εδώ και πολύ καιρό έχει ανακύψει επιτακτικά, από συναδέλφους όλων των ειδικοτήτων και από όλη την Ελλάδα, η ανάγκη να συγκεντρωθούμε όλοι μαζί, να συζητήσουμε και να συναποφασίσουμε για το πώς πορευόμαστε στο εξής.
Είναι εκπεφρασμένη ανάγκη όλων να συζητήσουμε για οργανωτικά και συντονιστικά θέματα όπως και για θέματα έμπρακτης στήριξης των συναδέλφων μας που είναι σε εξαιρετικά δεινή θέση. Απαραίτητο κρίνεται επίσης να κάνουμε τον πρώτο απολογισμό μετά από 1 και πλέον χρόνο αγώνα. Να εντοπίσουμε και να καταγράψουμε αδυναμίες όπως και ιδέες, προτάσεις και λύσεις για τα προβλήματα που μας απασχολούν.
Η ΠΟΣΠΕΡΤ και η ΠΟΕΣΥ λοιπόν καλούν σε πανελλαδική συγκέντρωση των αγωνιζόμενων της ΕΡΤ στην Αθήνα το Σάββατο 26 Ιουλίου ώρα 12:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΕΣΗΕΑ.
Καλούνται όλοι να αποστείλουν ηλεκτρονικά, μέχρι την Παρασκευή 25 Ιουλίου (pospert123@yahoo.gr, ertopen.internal@gmail.com) συγκεκριμένα προβλήματα που τυχόν υπάρχουν, δυσλειτουργίες και ελλείψεις στις κατά τόπους εγκαταστάσεις μας, καθώς και προτάσεις για να ξεπεραστούν.
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ
  • Απολογισμός του 14μηνου αγώνα
  • Προγραμματισμός δράσεων
  • Οργάνωση του προγράμματος